Ook Anneke Kuijten komend seizoen gesteund door Oranjebar Mariahout.

 Anneke Kuijten volgende speler die komend seizoen gesteund wordt door Oranjebar Mariahout.

Het huidige seizoen heeft Anneke Kuijten tot nu toe geen windeieren gebracht. Zij wist de NDB Ranking als Runner Up te beëindigen met een plaats in de Nederlandse Selectie als beloning gevolgd door selectie voor deelname aan de EK in Roemenië eind september. Ook wist zij zich inmiddels te kwalificeren voor deelname aan de CLoD en de Winmau World Masters. Daarnaast is zij nog volop in de race voor kwalificatie voor de World Professional Championships waarbij ze op dit moment als 3e Nederlandse dame op een 14e plaats in de invitatielijst staat.

Bovengenoemde prestaties vormden voor Peter van den Broek, uitbater van de Oranjebar te Mariahout, aanleiding om Anneke komend seizoen zijn steunen toe te zeggen. Dankzij de (financiële) steun is Anneke in staat haar dart carrière te continueren en krijgt ook damesdarts erkenning van een van de meest gerenommeerde dartlocaties in Nederland.

 

De in Mariahout gevestigde Oranjebar staat al meer als een decennia bekend als voortrekker binnen de dartsport en is al jaren leverancier van top dartspeler voor o.a. het Nederland Team. Ook speelt de Oranjebar al jaren een dominante rol in de PDB competitie en is het record kampioen van de SLN. Daarnaast organiseert de Oranjebar regelmatig darttoernooien waarbij de organisatie en het prijzengeld uitstekend verzorgd is. Dankzij de steun die de Oranjebar aan de dartsport geeft, met name aan een aantal spelers, heeft deze dartlocatie altijd een grote bijdrage geleverd aan de (internationale)prestaties van de Nederlandse en Belgische dartspelers en bijgedragen aan de populariteit van de dartsport in het algemeen.

 

Een blij verraste Anneke Kuijten; “Ik kan mij nu, dankzij de inspanning van de Oranjebar, verder ontwikkelen tot semiprofessionele dartspeelster. Dankzij deze steun is de basis voor het volgende seizoen gelegd”. Komend seizoen zal zij samen met Michel van der Horst de Oranjebar in de reguliere competities en internationaal vertegenwoordigen.

 

 

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK