Darttoekomst Michel van der Horst verzekerd

Michel van der Horst ook volgend seizoen verzekerd van deelname aan Internationale BDO/WDF evenementen dankzij steun van H&S Betonwaren en Oranjebar.

 

De kleine grote man uit Deventer, Michel van der Horst, die al jaren op eigen kracht het internationale dartcircuit afloopt en een aantal zeer mooie prestaties heeft geleverd wachtte afgelopen dinsdag een  onverwachtse verrassing. Tijdens zijn deelname aan de Oranjebar Super Ranking werd Michel uitgenodigd aan tafel met Peter van den Broek en Paul Swinkels waar hem werd verteld dat H&S Betonwaren en de Oranjebar hem komend seizoen zullen ondersteunen zodat hij opnieuw kan proberen zich te kwalificeren voor de Lakeside World Professional Championship.

 

H&S Betonwaren BV is de enige fabrikant binnen Nederland met een CE- markering op betonproducten. Het hout dat gebruikt wordt voor de verschillende hout in combinatie met betonschuttingen is onder Komo-keur geïmpregneerd wat een voorwaarde is voor de kwaliteitsnorm die de heer Swinkels hanteert. Paul Swinkels is een echte liefhebber van de dartsport en heeft eerder ook Willem Mandigers en Anneke Kuiten al een helpende hand geboden.

De Oranjebar is een prominente dartlocatie en de hiervoor uitkomende darters zijn, zowel als team en individueel, al jaren dominant in de dartswereld. Vele spelers danken hun dart carrière aan uitbater Peter van den Broek die nu dus ook Michel van der Horst gaat steunen.

Dankzij de inspanningen van beide ondernemers en dartliefhebbers kan Michel zich nu verder ontwikkelen en is de financiële basis voor volgend seizoen gelegd.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK