Oranjebar Super Ranking 11; Michel van der Horst wint met Whitewash van Hermie van Orsouw

Oranjebar Super Ranking 11; Michel van der Horst doet goede zaken na whitewash overwinning in finale op Hermie van Orsouw.

 

In de negende speelavond van de Oranjebar  Super Ranking stond was het deze keer genieten voor de liefhebbers van maximum scores en hoge finishes. De spelers die hierin het grootste aandeel hadden waren Braulio Roncero met 10x 180 en Michel van der Horst met 7×180. Voor de laatste vormden hoge finishes deze avond ook geen probleem want de man uit Deventer gooide maar liefst vier 100+ finishes uit.

 

Zoals gewoonlijk werd de speelavond begonnen met een groepsfase waarbij deze week Erik van Engeland, Djuni Ruiters, Oswin Streden, Braulio Roncero, Arno Louwers, Anneke Kuijten, Hermie van Orsouw en Michel van der Horst als sterkste overbleven voor de kwartfinales.

 

In de kwartfinales bleken Hermie, Michel en Braulio vanavond veel te sterk voor hun tegenstanders zodat de enige echt spannende wedstrijd die tussen Oswin en Anneke was. Jammer genoeg voor de Brabantse wilden de dubbels niet vallen en kwam Oswin dus met de schrik vrij omdat hij zijn dubbels wel wist te gooien.

 

De halve finales betekende echter het eindstation voor Oswin die nog wel een leg wist te pakken in zijn wedstrijd tegen Michel van der Horst maar dat was dan het maximale tegen de man uit Deventer die duidelijk weer in vorm verkeert. De ander halve finale was een “Osser” onderonsje. Hermie van Orsouw moest het opnemen tegen een ontketende Braulio Roncero. De opnieuw als een jonge god gooiende Braulio wist echter, ondanks 4x 180, de wedstrijd niet te winnen en zag zijn jonge plaatsgenoot doorstromen naar de finale.

 

In de finale betaalde Hermie echter de tol voor zijn inspanning tegen Braulio. Zijn tegenstander Michel daarentegen profiteerde daar optimaal van en stond zichtbaar bevrijd, hij had net gehoord dat zijn deelname aan internationale toernooien komend seizoen zeker is gesteld, een geweldige partij darts te gooien. Michel plaatste met een 5-0 overwinning een kroon op deze voor hem zo mooi avond waar Hermie niets restte als de Runner Up positie.

 

Uitslag van speeldag 9: 1. Michel van der Horst 2. Hermie van Orsouw 3. Braulio Roncero en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 8 juli 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK