Oranjebar Super Ranking Ranking 11; Michel van der Horst wint voor derde keer op rij

Oranjebar Super Ranking 11; Oranjebar Super Ranking 11; Drie dagzeges op een rij voor Michel van der Horst. Arno Louwers Runner Up.

 

De tiende speelavond van de Oranjebar  Super Ranking kende deze week weinig verassingen. Het deelnemersveld bestond uit de vaste groep deelnemers waarvan de meeste nog in aanmerking komen voor de prijzen die worden uitgekeerd aan de top drie in de eindstand die over twee weken weer bekend zal worden.

 

Na al het geweld van afgelopen week was er deze avond niet veel bijzonders te melden, Er werden slechts 13 maximale scores gegooid en Hermie van Orsouw liet met 156 de hoogste finish noteren.

 

Via de groepsfase en de daarop volgende kwartfinales wisten Hermie van Orsouw, Michel van der Horst, Arno Louwers en Fred Burger zich te plaatsen voor de halve finales die beide in een 4-2 overwinning eindigden in het voordeel van Michel en Arno.

In de finale wist Arno Louwers ternauwernood te voorkomen dat hij net als Hermie afgelopen week met een “Withwash” van het podium werd gestuurd. Het was voor de derde opeenvolgende week opnieuw Michel van der Horst wat de klok sloeg. Met 5-1 maakte de man in vorm korte metten met koploper Arno Louwers en kan als een vvan de favorieten worden aangemerkt voor de finaledag die aanstaande is.

 

Uitslag van speeldag 10: 1. Michel van der Horst 2. Arno Louwers 3.  Hermie van Orsouw en Fred Burger.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 15 juli 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK