Nog meer Oranjebar deelnemers naar kwalificatietoernooi voor NL selectie

Oranjebar spelers kleuren kwalificatietoernooi voor de Nederlandse selectie 2013 Oranje, Benito van de Pas en Remon Hurrebrink al zeker van plaats in selectie.

 

De spelers die in 2013 zullen worden opgenomen in de Nederlandse selectie van 2012 zullen morgen bekend worden gemaakt na afsluiting van het Gesloten Nederlands Kampioenschap in Nijkerk. Althans de eerste 8 namen van de heren – met Benito van de Pas en Remon Hurrebrink – en de eerste 4 namen van de dames. Beide selecties zullen dan volgend weekend worden aangevuld met respectievelijk 2 heren en 2 dames die zich via het kwalificatietoernooi van de NDB in Kamerik weten te plaatsen.

 

Eerder konden we al melding maken van twee Oranjebar spelers die namens de PDB mogen deelnemen aan deze kwalificatie, te weten Hermie van Orsouw en Danny Schellekens. Deze week werd bekend dat ook Ron Meulenkamp (namens DBA) en Davy van de Zande (namens BDC) aan het kwalificatietoernooi zullen nemen. Daarnaast krijgt ook Anneke Kuijten een kans zich te kwalificeren namens de PDB nadat zij zich geplaatst heeft via een Oranjebar toernooi.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK