Uitslagen SLN speelronde 6; Oranjebar 1 pakt eerste zege

Uitslagen 6e speelronde van de Super League Nederland; eerste competitiewinst voor OB1, OB2 gaat opnieuw onderuit en OB3 verstevigt koppositie.

 

Afgelopen zaterdag stond de zesde speelronde van de Super League Nederland op het programma. De zesde wedstrijd voor de overgangsklassers terwijl de hoofdklassers hun vijfde wedstrijd speelden.

.

 

Hoofdklasse

Oranjebar 1 wist zich in de thuiswedstrijd tegen Café de Oale Jan van de laatste plaats af te gooien. Benito van de Pas, Braulio Roncero, Jimmy Hendriks, Willy van de Wiel en de goed ingevallen Bobby Biemans en Willem Mandigers wisten met 8-2 te winnen van de mannen uit Coevorden. Koploper Havenzicht blijft uitstekend presteren dit seizoen en zag het verschil met nummer twee Kjelvik zelfs groeien tot vier punten. Havenzicht ging op bezoek bij de Schot en kwam met 4-1 uit de singles en besliste de wedstrijd in de koppels. Nummer twee Kjelvik Darts ging voor de tweede keer dit seizoen onderuit, deze keer was het Vrijbuiter Cashino 1 die de mannen uit Lienderholthuis een kater bezorgde. . De wedstrijd tussen The Switch DSWN Den Haag en L&L Nederhemert 1 werd uitgesteld.

 

Overgangsklasse B

Oranjebar 2 viste achter het net tegen Sterkdarts/Nederhemert 2. Opnieuw wist het team uit Nederhemert, niet voor het eerst dit seizoen, terug te komen van een achterstand. Deze keer was het Joppe Bakens die verantwoordelijk was voor de winst van in plaats van een gelijkspel waardoor Sterkdarts de koppositie behoudt. De achtervolgers maakte geen fout want zowel Bojangles als DAS Dongen wisten beide te winnen. Ook de Fanatics draait weer op volle toeren getuige de 8-2 winst op de Zwaantjes in Eindhoven. Tenslotte wist Red Alert Bet Kolen met 7-3 van HCM Dart Team Venlo te winnen door o.a. zeven keer 180 van Jeffrey Sparidaans.

 

Overgangsklasse C

Oranjebar 3 staat na dit weekend alleen bovenaan in overgangsklasse C. Er werd met 8-2 gewonnen bij Sonny’sDarts.nl/Dikke Maatjes. Concurrent De Mookies liep thuis tegen een flinke nederlaag op en verloor met 1-9 van DC Ambiance. De wedstrijd ’t Pleintje tegen De Walrus eindigde in een gelijkspel en Nelly’s Café won thuis met 8-2 van de Pepersteeg. Dankzij de winst op United is het directe degradatiegevaar voor De Schot 2 even geweken en is er aansluiting gevonden bij de middenmoot.

Oranjebar 1 wist zich in de thuiswedstrijd tegen Café de Oale Jan van de laatste plaats af te gooien. Benito van de Pas, Braulio Roncero, Jimmy Hendriks, Willy van de Wiel en de goed ingevallen Bobby Biemans en Willem Mandigers wisten met 8-2 te winnen van de mannen uit Coevorden. Koploper Havenzicht blijft uitstekend presteren dit seizoen en zag het verschil met nummer twee Kjelvik zelfs groeien tot vier punten. Havenzicht ging op bezoek bij de Schot en kwam met 4-1 uit de singles en besliste de wedstrijd in de koppels. Nummer twee Kjelvik Darts ging voor de tweede keer dit seizoen onderuit, deze keer was het Vrijbuiter Cashino 1 die de mannen uit Lienderholthuis een kater bezorgde. . De wedstrijd tussen The Switch DSWN Den Haag en L&L Nederhemert 1 werd uitgesteld

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK