Super League Nederland: Speelronde 6 met om 13:00 topwedstrijd Oranjebar 1 in Mariahout

Zaterdag Super League Nederland speelronde 6 met om 13:00 uur in Oranjebar Mariahout Oranjebar SLN 1 versus Café de Oale Jan;

 

Oranjebar 1: Oranjebar 1 mag deze week thuis voor de eerste seizoenswinst spelen. Na 2 verloren wedstrijden en 2 gelijke spelen eerder dit seizoen moet Oranjebar proberen te winnen van Café de Oale Jan om zo nog enig zicht te houden op een hoge notering aan het eind van de competitie. In de vorige speelronde werd leek de weg naar boven weer gevonden te zijn maar moest er nog ongelukkig genoegen worden genomen met een gelijkspel en dus is deze thuiswedstrijd de ultieme gelegenheid om te laten zien dat er gewonnen kan worden door het team met sterren als Benito van de Pas, Willy van de Wiel, Braulio Roncero en Jimmy Hendriks. Koploper Havenzicht 1 moet een uitwedstrijd spelen tegen Cafe de Schot 1 dat de vorige ronde  nog L&L Nederhemert 1 verraste. The Switch DSWN Den Haag speelt in Scheveningen tegen datzelfde L&L Nederhemert 1 en zal proberen de goede seizoenstart vervolg te geven. Tenslotte zal de nummer 2 van de ranglijst Kjelvik Darts, met 3 Lakeside deelnemers, het opnemen tegen Vrijbuiter Cashino 1 en bij winst wellicht de koppositie in de tussenstand overnemen.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2 staat voor de zware taak om in hun uitwedstrijd het “Lucky” Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 te verslaan. De koploper uit Nederhemert komt de afgelopen 2 competitierondes telkens goed weg na een 4-1 achterstand en dus is Oranjebar 2 gewaarschuwd.  Bij winst Oranjebar 2 weer meedoen voor de eerste plaats op de ranglijst. Nummer 2 Bojangles zal ook voor de koppositie gaan als zij in hun thuiswedstrijd het moeten opnemen tegen thuis opnemen tegen Real Magic. Nummer 3 DAS Dongen moet op bezoek bij Koetshuis Reek dat pas 1 wedstrijd heeft gewonnen en bij verlies in degradatienood dreigt te komen. De overige wedstrijden gaan tussen middenmoters en teams uit de onderste regionen van de ranglijst; Red Alert Bet Kolen ontvangt thuis HCM Dart Team Venlo en Fanatics Weert gaan op bezoek bij De Zwaantjes in Eindhoven.

 

Oranjebar 3:  Koploper moet naar Ridderkerk waar het speelt tegen Sonny’s Darts.nl dat lager genoteerd staat dan verwacht zou worden met spelers als Bryan de Hoog, Marco Smit en Freddy de Geus. De teamspirit van Oranjebar 3 zal ook in deze wedstrijd weer van doorslaggevende betekenis zijn in een wedstrijd waar op voorhand de vonken zullen afvliegen. De mooiste wedstrijd op papier is die tussen nummer 2 Sportcafé de Mookies en nummer 3 DC Ambiance St. Jansteen. Beide concurrenten zullen willen voorkomen dat er gelijk wordt gespeeld en vol voor de winst moeten gaan om aansluiting te houden in de top van de ranglijst. Een paar kilometer verderop zal De Walrus het verschil proberen te maken met ’t Pleintje om net als Nelly’s Café dat het opneemt tegen Pepersteeg Roelofarendsveen aansluiting te vinden met de achtervolgers op de koploper. De laatste wedstrijd is die tussen 2 potentiële degradatie kandidaten. United Leiden met als enige team een vrouw, Rilana Erades, in de gelederen zal in dit rechtstreekse degradatieduel uitkomen tegen Café de Schot 2.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK