Laatste weekend speelkalender; Luxemburg Open & Roemenie Open

Nog twee mogelijkheden om punten te sprokkelen; 7 Oranjebar spelers naar Luxemburg en 2 mannen naar Roemenië.

 

Dit weekend zal de beslissing vallen voor alle darters die zich dit seizoen hadden voorgenomen om zich te kwalificeren voor de Lakeside World Professional Championships 2014. Aanstaande maandag is de z.g. “cut-date” waarna de bovenste 24 spelers van de BDO Invitatielijst hun reis en verblijf kunnen gaan boeken.

 

De spelers resten nog 2 toernooien waaruit zij moeten kiezen. Zaterdag wordt het Roemenië Open gespeeld in het InterContinental Hotel in Boekarest. Namens de Oranjebar zijn Jimmy Hendriks en Ron Meulenkamp daar aanwezig om te proberen de nog broodnodige punten te verzamelen.

 

Op zondag is er nog een kans tijdens het Luxemburg Open. In de evenementenhal “Hall Polyvalent” in Clervaux die ook afgelopen jaar als speellocatie diende zullen maar liefst 7 Oranjebar spelers vertegenwoordigt zijn. Geert de Vos en Tony Martinez zijn de Belgische Oranjebar spelers en zij krijgen concurrentie van Davy van der Zande, Willem Mandigers, Michel van de Horst, Peter van den Broek en Willy van de Wiel die allen op 2 paarden wedden door in Luxemburg deel te nemen waar ze naast de gewenste BDO-punten ook strijden om punten voor de Zuiderduin Masters 2014.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK