OSR 8 speeldag 12; Danny Schellekens regeert op laatste kwalificatiedag

Dagzege laatste kwalificatiedag van OSR 8 gaat naar Danny Schellekens, Davy van der Zande opnieuw Runner-Up.

 

De laatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 8 werd toch nog goed bezocht met 14 deelnemers waaronder 5 spelers die deze reeks voor de eerste maal bezochten. Traditioneel waren een aantal spelers die zeker waren van kwalificatie afwezig maar dit was niet van invloed op het niveau getuige de 25 maximale scores van 180 en het aantal 100+ finishes waar Peter van den Broek met 137 de hoogste op zijn naam schreef.

 

Na de groepsfase konden Nico Thissen, Ricardo Tiebosch, Davy van der Zande, Mark Slegers, Oswin Streeden, Ardy Sleegers, Danny Schellekens en Peter van den Broek zich opmaken voor de kwartfinales. Hierin waren Oswin, Davy, Danny en Nico de sterkste en met name Nico Thissen maakte een sterke indruk met een persoonlijk record van 9 maximum scores op een avond toernooi.

 

De halve finales, Danny Schellekens vs Nico Thissen en Davy van der Zande vs Oswin Streeden waren van hoog niveau. Was Davy nog redelijk eenvoudig met 4-2 te sterk voor Oswin, in de strijd tussen Danny en Nico ging het er heel anders aan toe. Kersverse international Danny moest alles uit de kast halen om Nico van de zege af te houden maar trok uiteindelijk met 4-3 de zege naar zich toe.

 

In de finale tussen deze twee jonge honden, die beide ook nog eens uitkomen voor de Oranjebar in competitie en SLN, was Danny duidelijk de meerdere van Davy. Met gedegen scores en sterke finishes pakte Danny Schellekens dan ook terecht de laatst dagzege van OSR 8.

 

Uitslag van speeldag 12: 1. Danny Schellekens 2. Davy van der Zande 3. Oswin Streeden en Nico Thissen.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

Komende week wordt de finaledag van de Oranjebar Super Ranking 8  gespeeld op dinsdag 01 oktober 2013.

De eerste kwalificatie avond voor de Oranjebar Super Ranking 9 is op 08 oktober.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK