Finales OSR 8; 2 dames en 14 heren strijden om de geldprijzen

Aanstaande dinsdag 01 oktober Finaledag Oranjebar Super Ranking 8; “show me the money”..

 

Maar liefst 45 spelers hebben deze reeks van de Oranjebar Super Ranking gestreden om de finaleplaatsen te bereiken. De beste 16 van de rankinglijst die vier maal een kwalificatie avond hebben bezocht mogen aanstaande donderdag 01 oktober een poging ondernemen om een zo groot mogelijke geldprijs te verdienen in het goed gedoteerde finale toernooi.

 

Vanwege zijn interland verplichting op het Wereldkampioenschap in St. John’s, Newfoundland zal Benito van de Pas ontbreken waardoor Davey van den Broek op het laatste nippertje toch verzekerd is van deelname. De volledige lijst van gekwalificeerde spelers is:

 

Andre Steenbakkers Davey van den Broek
Bobby Biemans Dennis Klamer
Hermie van Orsouw Davy van der Zande
Nico Thissen Peter van den Broek
Oswin Streeden Anneke Kuijten
Ted Ebbers Sjoerd Winkelmolen
Tom Blok Gabrielle Kweens
Walter van Esch Stefan Deisterbloem

 

De bovenste drie spelers van de rankinglijst hebben al een geldprijs mogen incasseren waarbij deze keer Hermie van Orsouw als eerste eindigde en met € 100,= als beloning voor zijn behaalde resultaat vast een voorproefje kreeg op het prijzengeld in de finaledag.

 

Ook begint het bij de dames door te dringen dat de Oranjebar Super Ranking een ideale gelegenheid is om te trainen en gezien het niveau van de mannelijke tegenstanders te leren om zodoende hun eigen spel te kunnen verbeteren. Het resultaat is dat deze finaledag 2 dames geplaatst zijn. Hetzelfde geldt voor darters waarvan gezegd wordt dat ze het niveau niet aan zouden kunnen; als je maar doorzet dan komt het resultaat vanzelf wat maar weer wordt bewezen door Ted Ebbers en Tom Blok die zich ook bij de beste 16 wisten te voegen.

 

De Oranjebar Super Ranking is dus aantrekkelijk voor ALLE dartspelers, dus reden genoeg om eens een keer mee te doen.
De eerste van 12 kwalificatie avonden voor de Oranjebar Super Ranking 9 is op 08 oktober. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK