Finaledag Oranjebar Super Ranking 8; Hermie van Orsouw de beste

Finaledag Oranjebar Super Ranking 8 levert winst op voor Hermie van Orsouw, Bobby Biemans runner-up.

 

Afgelopen dinsdag was het dan zover. De prijzen in de Oranjebar Super Ranking 8 gestreden zouden deze avond verdeeld worden over de 16 voor deze avond gekwalificeerde deelnemers. Helaas waren Davy van der Zande (ziek), Davey van den Broek en Stefan Deisterbloem (privé omstandigheden) op het laatste moment verhinderd zodat 3 spelers een bye ontvingen in de eerste rond van het dubbel knock-out toernooi.

 

1e ronde winnaars; Hermie van Orsouw, Oswin Streeden, Bobby Biemans, Nico Thissen, Peter van den Broek, Anneke Kuijten, Dennis Klamer en Walter van Esch.

2e ronde winnaars; Hermie van Orsouw, Bobby Biemans, Anneke Kuijten en Dennis Klamer.

3e ronde winnaars; Hermie van Orsouw en Dennis Klamer.

4e ronde winnaar; Hermie van Orsouw

Herkansing winnaar: Bobby Biemans.

 

De finale tussen Hermie en Bobby was voor de man uit Gemert, die de laatste weken in goeden doen is, de ideale kans om revanche te nemen voor zijn eerdere verlies deze avond al moest hij daarvoor natuurlijk wel eerst 2x zien te winnen van de “Terminator” uit Oss. Hermie dacht hier heel anders over en met dezelfde cijfers als dat hij Bobby eerder deze avond naar de herkansing verwees, wist hij nu met 5-3 de eerste finale al te winnen waarmee hij dus gelijk als winnaar van de Oranjebar Super Ranking 8 ingaat.

 

De voorbereidingen voor Oranjebar Super Ranking 9 zijn inmiddels afgerond en de eerste van 12 kwalificatie avonden zal op dinsdag 08 oktober aanstaande gespeeld worden. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 


Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK