Super League Nederland Speelronde 3: Uitwedstrijd voor OB 1, Oranjebar 2 en Oranjebar 2 in Mariahout

Aanstaand weekend opnieuw een beladen wedstrijd voor Oranjebar 1 en Oranjebar 3 in hoofdklasse SLN. Oranjebar 2 krijgt voor eerste winst Café Kafé Doetinchem op bezoek.

 

Hoofdklasse: Oranjebar 1 zal om ook hun wedstrijd in de tweede speelweek van dit seizoen de mouwen moeten opstropen in een uitwedstrijd tegen The Switch DSWN Den Haag. Vorig seizoen werd er 2x gelijkgespeeld zodat een overwinning zeker geen uitgemaakte zaak is, mede doordat vaste waarde Benito van de Pas wegens interlandverplichtingen ontbreekt. Voor Oranjebar 3 geldt dat zij dit weekend niet opnieuw mogen verliezen willen zij aansluiting houden met de bovenste 5 van de ranglijst. Medepromovendus Sterkdarts/L&L Nederhemert is de tegenstander die hun eerste wedstrijd ook hebben verloren en dus zich dus in dezelfde positie bevinden. Het feit dat de wedstrijd in Mariahout wordt gespeeld geeft Oranjebar 3 het thuisvoordeel waardoor zij licht favoriet zijn. Kampioen Kjelvik Darts ontvangt de spelers van  Havenzicht 1 en is zwaar favoriet voor de winst ondanks de afwezigheid van Wesley Harms die net als Benito in Canada is voor het spelen van de WK.  De laatste wedstrijd uit de hoofdklasse is die tussen Café Kremer, dat afgelopen speelronde gelijkspeelde, tegen de Vrijbuiter Cashino 1 dat nog puntloos is en op zoek is naar hun eerste overwinning.

Overgangsklasse B:  Voor Oranjebar 2 is dit alweer de derde wedstrijd van het seizoen en ondanks twee knappe gelijkspelen is het wachten toch op de eerste overwinning onder leiding van Dennis Gijsberts als coach met Bobby Biemans als drijvende kracht. Deze week staat de wedstrijd tegen Café Kafé Doetinchem op het programma dat al een wedstrijd verloren zodat er van een licht voordeel voor OB 2 kan worden gesproken. Huidig leider in de competitie HCM Dart Team Venlo moet op bezoek bij Real Magic dat zich op een gedeelde 2e plaats bevindt en bij winst kan de leiding kan overnemen. De Ganzerik gaat in de thuiswedstrijd tegen De Romein voor een overwinning in de wetenschap dat de tegenstander nog puntloos is. De Zwaantjes ontvangen Red Alert Bet Kolen dat onder aanvoering van Jeffrey Sparidaans op zoek is naar de koppositie om aan het eind van het seizoen te kunnen promoveren.  Tenslotte speelt SLN debutant Café D’n Beer Rosmalen thuis tegen het tot nu toe tegenvallende Fanatics Weert. Gezien het spelersmateriaal zijn de mannen uit Rosmalen favoriet maar misschien kunnen de Fanatics voor een verassing zorgen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK