Kan Oranjebar Lions opnieuw geschiedenis schrijven tijden NL Divisie Kampioenschappen?

Kan het huidige Oranjebar Lions de prestatie van het op de foto getoonde team evenaren tijdens Nederlandse Divisiekampioenschappen.

 

De selectie van Oranjebar Lions zal dit weekend tijdens de Nederlandse Divisiekampioenschappen gebrand zijn om de complete off-day tijdens de Bekerkampioenschappen te doen vergeten. Dit keer zal er worden afgereisd met nagenoeg de hele selectie die onder leiding van captain Peter van den Broek zal proberen aan te tonen dat zij het sterkste competitie team van Nederland zijn.

 

Plaats van handeling is opnieuw sporthal Corlaer in Nijkerk waar zondag 30 juni om 10:00 de deuren opengaan voor alle teams die winnaar zijn geworden van de Ere- of 1e Divisie van hun eigen regionale lidorganisatie. De teams zullen eerst in diverse groepen worden ingedeeld waarna de beste via een Knock-out systeem zullen bepalen wie de finale gaat halen.

 

De mannen die verantwoordelijk zijn voor een lach of een traan aan het eind van de dag zijn; Bobby Biemans, William Verbakel, Benito van de Pas, Braulio Roncero, Patrick Bulen en Peter van den Broek.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK