Oranjebar met 3 spelers aanwezig tijdens Granite City Open 2013

Laatste BDO categorie A toernooi dit weekend in Aberdeen met slechts 3 Oranjebar spelers in deelnemersveld.

 

Aanstaand weekend wordt het Granite City Open 2013 gespeeld in het Schotse Aberdeen. Dit is het laatste BDO categorie A toernooi van dit seizoen wat voor de rest alleen nog categorie B of lager genoteerde toernooien kent. In verband met het Nederlands Kampioenschap voor teams waaraan Oranjebar Lions deelneemt hebben een aantal spelers geen toestemming gekregen om af te reizen naar de oude mijnwerkersstad waardoor alleen Ron Meulenkamp, Willy van de Wiel en Jimmy Hendriks namens de Oranjebar aanwezig zullen zijn.

De Granite City Open maakt sinds 2003 deel uit van de internationale speelkalender en viert dit jaar zijn 11-jarig bestaan. Afgelopen jaar werd het toernooi gewonnen door Stephen Bunting bij de heren en door Deta Hedman bij de dames. sinds 2003 heeft het toernooi ieder jaar weer meer deelnemers en kent het een hoger prijzengeld. Dit jaar is het dan ook terecht aangemerkt als categorie A toernooi met een deelnemersveld van 396 heren, 121 dames en een totaal prijzengeld van £ 20,520.

 

Het evenement zal worden gespeeld in het  Aberdeen Exhibition & Conference Centre, Bridge of Don in Aberdeen. Naast het darten is er in Aberdeen nog zat te beleven; de stad is de thuisbasis van Schotlands grootste nationale park, heeft een imposante kustlijn en natuurlijk het stadscentrum zelf, er is zo veel te verkennen in Aberdeen City en Shire. Opvallende granieten architectuur, een rijke en inspirerende geschiedenis, een dynamische moderne kunst scene en misschien wel Schotlands sterkste industrieel erfgoed, in de derde grootste stad van het land en biedt tal van schatten.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK