Gezelligheid kent geen tijd tijdens darttoernooi op woensdagavond

Kevin Verbakel de beste van 23 deelnemers tijdens woensdagavond darttoernooi in de Oranjebar.

 

Darten leeft weer en de voorkeur van de spelers bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen lijkt uit te gaan naar het spelen van individuele toernooien ten opzichte van het spelen van oefenwedstrijden met het team. Dat kon afgelopen woensdag worden geconcludeerd nadat er in de Oranjebar opnieuw de mogelijkheid was om je als speler voor te bereiden op het komende seizoen dat volgende week van start gaat.

 

Vanuit het niets waren er ineens 23 dartliefhebbers komen opdagen om een gezellige dartavond te beleven zodat uitbater Peter van den Broek de plannen iets moest bijstellen om aan de wensen van de aanwezigen tegemoet te komen. Een toernooi met poules en daarna een knock-out systeem was de beste optie ook al ging dit, vanwege de grote opkomst, ten koste van de verliezersronde die normaal gesproken een vast onderdeel is op de woensdagavond.

 

Na de groepsfase waren Davey van den Broek, Rob van Lieshout, Kevin Verbakel, John Verkampen, Maikel van de Ven, Emiel de Nooijer, Rene Jansen en Patrick van Hoof de gelukkigen die in de strijd bleven. Vervolgens zagen we John, Rene, Patrick en Kevin terug in de halve finale. Hierin waren Kevin en Rene duidelijk een maatje te groot voor Patrick en John want beide wedstrijden eindigde in een 3-0 overwinning voor de twee overgebleven finalisten.
In de finale was Rene niet in staat om voor de tweede week op rij de overwinning te grijpen, De zege ging deze week overtuigend naar Kevin Verbakel die Rene met 4-1 wist te verslaan en daarmee de man van de avond was.

1 Kevin Verbakel
2 Rene Jansen
3 Patrick van Hoof en John Verkampen
5 Maikel van de Ven, Davey van den Broek, Emiel de Nooijer en Rob van Lieshout

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK