Oranjebar steunt Shauni Wastyn bij deelname aan Winmau World Masters

Oranjebar plaats van handeling voor dartmanifestatie ter        ondersteuning van Belgisch darttalent Shauni Wastyn.

 

Dat de Oranjebar al jaren Belgische  dartspelers steunt en derhalve vele van die spelers deel uit hebben gemaakt van successen met diverse Oranjebar dartteams mag bekend zijn. Dit jaar heeft uitbater Peter van den Broek het idee opgevat om weer met een damesteam aan de competitie deel te nemen en in dit team zijn ook twee Belgische dartspeelsters opgenomen. Een van hen, Shauni Wastyn, heeft afgelopen seizoen naam gemaakt in het internationale jeugd circuit waar zij al vele finales heeft gespeeld en ook titels heeft gewonnen.

 

Shauni is dan ook meermalen geplaatst voor de Winmau World Masters in oktober aanstaande maar wordt net als veel darters geconfronteerd met kosten waarop zij niet voorbereid was. De economisch moeilijke tijden hebben ook haar moeder getroffen en sponsors zijn in België nog moeilijker te vinden dan in Nederland. Ook heeft de Belgische Dart Bond helaas niet de middelen zoals de NDB die kent en kan van die kant geen financiële steun worden verwacht.

 

Om Shauni te helpen afreizen en te laten deelnemen aan de Winmau World Masters heeft haar management in samenwerking met de Oranjebar en het Volkshuis Hemiksem een dart manifestatie opgezet waarbij de opbrengst ten goede komt van twee doelen te weten; financiële steun voor Shauni Wastyn en het opzetten van een wervingscampagne om jeugd aan het darten te krijgen in België zodat de dartsport ook daar een positieve sportuitstraling krijgt.

 

Op zondag 07 september is iedere dartliefhebber, Nederlands en Belgisch welkom in de Oranjebar te Mariahout waar vanaf 14:00 uur een bijzonder darttoernooi zal worden georganiseerd waarbij iedere deelnemer minimaal 5 partijen speelt voor slecht €10,=. Er zal worden begonnen met een groepsfase waarna er een verliezers en een winnaarsronde wordt gespeeld volgens het dubbel knock-out format. In beide toernooien zijn geweldige prijzen te verdienen voor de eerste 4 plaatsen.

 

Ook kan op deze dag persoonlijk kennis worden gemaakt met Shauni Wastyn en zijn er nog tal van acties om de aanwezigen een gezellige middag te bezorgen. U bent allen van harte welkom.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK