Geert de Vos haalt twee derde plaatsen in Zwitserland

Dartspelers de grote winnaar tijdens het Swiss en Helvetia Open 2017 dankzij goede organisatie en een geweldige nieuwe locatie, de Chliriethalle in Oberglatt. Ook Oranjebar spelers doen goede zaken.

 

Drie Nederlandse en vier Belgische spelers vertegenwoordigden dit weekend de Oranjebar tijdens het Swiss Open en Helvetia Open, het laatste toernooi werd voor het eerst gespeeld, een combinatie welke zoals normaal voor Zwitsers succesvol verliep. Mede doordat er na jaren gekozen is voor een nieuwe locatie in Oberglatt, vlak onder de rook van Zurich Airport met een tiental internationaal gerenommeerde hotels in de directe omgeving is er voor de spelers weinig te klagen wat reis en verblijf aangaat.

 

Het zevental Oranjebar spelers dat in Zwitserland op jacht ging naar dart succes waren Willem Mandigers, Geert de Vos, Wouter Vaes, Andy Baetens, Yoeri Duijster, Davy van Baelen en Sven Wens. De communicatie met de Zwitserse organisatie liet dit keer nog wel te wensen over zodat we helaas niet over alle resultaten beschikken.

Het Nederlandse gelegenheids-duo Willem Mandigers en Yoeri Duijster wisten op de vrijdag de finale van het koppeltoernooi te bereiken. Helaas moesten ze de titel aan de tegenstanders laten maar wisten toch maar als Runner Up te eindigen. De ons bekende resultaten uit beide single evenementen zijn;

 

Swiss Open Helvetia Open
Willem Mandigers 17e
Wouter Vaes 5e 17e
Yoeri Duijster 9e 9e
Geert de Vos 3e 3e
Andy Baetens 9e
Davy van Baelen
Sven Wens

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK