Halve finale eindstation voor Oranjebar Lions tijdens Landelijke Bekerkampioenschappen

Derde plaats tijdens Nationale Bekerkampioenschappen in Nijkerk het maximaal haalbare. Halve finale tegenstander Xtreme Sport 4 wordt Nederlands Beker Kampioen 2017.

 

Dit weekend stonden in Sporthal Corlaer de Landelijke Bekerkampioenschappen op het programma. De Dapp’re Strijders van de DORA kwamen naar Nijkerk om hun titel te verdedigen, nog een keer winnen en ze zouden voor het eerst in de geschiedenis de titel drie keer op rij winnen. Het mocht niet zo zijn, in de kwartfinale verloren ze van de latere winnaar Xtreme Sport 4 (TDV).

 

In de groepswedstrijden kenen de afgevaardigde mannen van de Oranjebar Lions geen problemen en wisten zich via twee overwinningen op respectievelijk De Daltons (RDB) en Powerdarts (DONHN) als winnaar te plaatsen voor de kwartfinales. Hierin ging het voor Davy van der Zande, Peter van den Broek, Barry Zander, Patrick Morelissen en Rick Veuglers ook weer crescendo; Oranjebar Lions (PDB) – Herrie in ’t Hof (RDO) 4-2.

 

Vervolgens moesten de mannen uit Mariahout het in de eerste halve finales opnemen tegen Xtreme Sport 4 (TDV) wat zuur genoeg bijna geheel bestaat uit ex-Oranjebar spelers. Willy van de Wiel, Tony Martinez en Leon de Geus waren vandaag geduchte tegenstanders die het gemis van Benito van de Pas wilden compenseren en vervolgens met 3-1 uit de singles wisten te komen. Op dat moment werden de vaste waarden Wouter Vaes, Andy Baetens, Geert de Vos en Davy van Baelen node gemist vanwege hun deelname aan het Swiss en Helvetia Open dit weekend. Ondanks hun inzet moesten de Oranjebar Lions ook in het eerste koppel buigen voor de tegenstander die hiermee dus verantwoordelijk was voor de uitschakeling van de Oranjebar Lions.

 

Uitslagen kwartfinale’s:
Oranjebar Lions (PDB) Herrie in ’t Hof 4-2
Xtreme Sport 4 (TDV) Dapp’re Strijders (DORA) 4-2
Ramses Sjaffies (DBBR) Ouwe Vat 1 (FDB) 4-3
Broken arrows (BDC) Mook’s Bulldogs (DID) 2-4

 

Uitslagen halve finale’s:
Oranjebar Lions (PDB) Xtreme Sport 4 (TDV) 1-4
Ramses Sjaffies (DBBR) Mook’s Bulldogs (DID) 4-3

 

Uitslagen finale:
Xtreme Sport 4 (TDV) Ramses Sjaffies (DBBR) 4-12

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK