ERVÉ Sloopwerken nieuwe subsponsor van Oranjebar dartteams

Het heeft even geduurd maar nu is het zover. ERVÉ, gespecialiseerd in Sloopwerken, asbestsaneringen, management & calamiteiten 24/7 is per direct toegevoegd als sponsor voor de Oranjebar dartteam. Niet een standaard sponsor maar als subsponsor die naast de Oranjebar Mariahout alle dartteams van de Oranjebar zal ondersteunen.

 

Afgelopen week is na enige onderhandeling de samenwerking beklonken tussen de dartvereniging Oranjebar en het bedrijf ERVÉ BV uit Stramproy. Met een stevige handdruk tussen voorzitter (en hoofdsponsor) Peter van den Broek en ERVÉ directeur Rick Veugelers werd het toetreden van ERVÉ Sloopwerken als subsponsor van de Oranjebar dartteams beklonken.

 

Rick Veugelers, zelf ook een fanatieke beoefenaar van de dartsport, zegt hierover in zijn functie als directeur: ‘In 2011 zijn we gestart met de oprichting van ERVÉ, gespecialiseerd in Sloopwerken, asbestsaneringen, management & calamiteiten 24/7. Hoewel het nog een jong en dynamisch bedrijf is zit er wel een hele brok ervaring achter van vader , waarmee ik samen de projecten begeleid en/of meewerk. Een perfecte combinatie van jong en oud die mede door de sterke familieband altijd de goede oplossingen weten te vinden. We zijn voornamelijk te vinden in Limburg, maar in Noord-Brabant en Gelderland hebben we ook onze weg gevonden. Omdat wij niet partijgebonden zijn en een groot netwerk bezitten van gespecialiseerde bedrijven kunnen wij zeer snel schakelen en opdrachtgevers de service te bieden die nodig is.’

 

Rick Veugelers vervolgt: ‘Het sponsoren van een sportteam of vereniging is een goede en sociale manier om meer naamsbekendheid te creëren en het is vanzelfsprekend dat wij hierbij gezocht hebben naar een partij die betrokken is bij het spelletje waaraan ik zelf zoveel plezier beleef. Daarnaast was het ook belangrijk dat de toekomstige partner actief was in dezelfde regio waarin ERVÉ opereert. De Oranjebar voldeed aan al onze criteria zodat dit de onderhandelingen niet in de weg stond.

 

Bij de Oranjebar is men ook blij met deze nieuwe sponsor. De afgelopen jaren waren het meestal de topteams of vertegenwoordigende team/spelers die het meest profiteerde van sponsoring door derden maar dat is met de subsponsor ERVÉ BV niet het geval. De overeenkomst is dat ERVÉ BV zal optreden als subsponsor voor alle Oranjebar teams zodat er in de breedte meer mogelijkheden kunnen worden gecreëerd.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK