Super League Nederland speelronde 1; Oranjebar 2 laat kans op winst liggen

Oranjebar 1 vrij op eerste speeldag in het nieuwe seizoen van de Super League Nederland. Oranjebar 2 vergeet te winnen en loopt onnodig puntverlies op.

 

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek nummer 1 in de Super League Nederland competitie 2015-2016. Met uitzondering van Oranjebar 1 kwamen alle teams in actie.

 

Hoofdklasse

In de hoofdklasse is regerend kampioen Dibo Darts goed begonnen. Het onderlinge treffen met Goudenregenbar Sterkdarts 2 werd met 6-4 gewonnen. Ook Thom’s Inn DSWN Den Haag is gestart met een overwinning. Met onder meer een geweldige singelpartij van Jeffrey de Zwaan wonnen ze met 7-3 van Goudenregenbar Sterkdarts 1. Nieuwkomer Bosgenoegen won in eigen huis met 7-3 van Café de Schot 1. De wedstrijd tussen Red Alert Bet Kolen en Café de Rietplas eindigde in 5-5. Jan Dekker redde een punt voor de bezoekers door Jeffrey Sparidaans te verslaan in de solo.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 kreeg nieuwkomer Eetcafé Modern op bezoek. De sterk vernieuwde selectie begon goed door de Round Robbin te winnen evenals de eerste single. Helaas ging het daarna mis en werden drie punten op rij ingeleverd dankzij het missen van enorm veel dubbels. In de koppels wisten de gasten ook twee punten te pakken waarna Peter Voskamp Oranjebar 2 de eerste kater van het seizoen bezorgde door zijn solo wedstrijd tegen Roel Donkers te winnen; uitslag 4-6. De Zwaantjes wist in Weert met 8-2 te winnen bij de Fanatics. Ook Dart Team Venlo wist een ruime zege te noteren, want ze wonnen thuis met 7-3 van Real Magic. Oranjestad United zag het debuut in de Super League Nederland uitdraaien op een gelijkspel nadat ze met 5-3 achterstonden tegen Goudenregenbar Sterkdarts 5.  Rob Dijkers won de beslissende solo van Niels Kippersluis. Ook Hemeco d’n Beer en Café Kafé speelden gelijk. Martin Soethof van Café Kafé won de solo van Rene de Hoog.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK