Oranjebar Super Ranking #16; Yoeri Duijster kent geen genade

Oranjebar Super Ranking #16; Yoeri Duijster troeft Roel Donkers af in finale van speeldag 5. Johnny Vos wint verliezersronde.

 

Zestien deelnemers konden op speeldag 5 worden begroet waarbij een flink aantal uitkomend voor   het SLN team van Oranjebar 2. De latere winnaar Yoeri Duijster was goed voor zes maximale scores en de hoogste finish ging met 156 naar Randy Oosterbruggen.

 

De groepsfase met deze keer het ideale aantal van vier groepen werd overleefd door 7 heren en een dame. Het was Marjolein Noijens die zich in de kwartfinale wist te spelen waarin zij gezelschap kreeg van Oswin Streden, Peter van den Broek, Yoeri Duijster, Wouter Vaes, Kevin Verbakel, Roel Donkers en Niels Jansen. Voor de overige acht spelers restte niets anders dan de verliezersronde.

 

In de kwartfinale deden de SLN spelers deze keer wel wat van ze verwacht werd, namelijk winnen. Het was met name Yoeri die revanche nam op zichzelf met een aantal sterke finishes (4x 110+) in schril contrast met afgelopen zaterdag toen hij de dubbels maar niet wist te vinden. Ook Roel, Oswin en Kevin wonnen overtuigend hun wedstrijd in de kwartfinale zodat de vier teamgenoten in de halve finale tegenover elkaar kwamen te staan.

 

Roel Donker en Kevin Verbakel maakten het in de halve finale erg spannend en het was Roel die ternauwernood met 4-3 aan het langste eind trok. Oswin streden had in de halve finale tegen Yoeri Duijster niets in te brengen en kreeg een 0-4 “whitewash” aan zijn broek. In de aansluitend gespeelde finale van de verliezersronde stonden Johnny Vos (4-1 winst op Taco van de Boogaard) en Randy Oosterbruggen (4-0 winst op Bjorn Brans) tegenover elkaar. Johnny Vos was de sterkste vanavond en versloeg Randy met 4-1.

 

De finale tussen Yoeri Duijster en Roel Donkers werd eenrichtingsverkeer  in het voordeel van een ontketende Yoeri. Voor Roel was er geen houden aan deze keer, hoe erg hij ook zijn best deed. Yoeri was de sterkste en met maar liefst 5-1 liep hij over Roel heen.

 

Uitslag kwalificatie dag 5; 1. Yoeri Duijster 2. Roel Donkers 3. Kevin Verbakel en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking #16 wordt gespeeld op dinsdag 15 september 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK