CLoD 2013; Oranjebar garandeert deelname spelers van Peeland Dart Bond

Oranjebar Mariahout weer bereid gevonden om Champions League of Darts deelname voor darters van de Peelland Dart Bond te garanderen.

 

De Champions League of Darts wordt jaarlijks georganiseerd door de organisatoren van de Zuiderduin Masters in nauwe samenwerking met de Nederlandse Darts Bond.

Tijdens dit prestigieuze toernooi krijgen de regionaal afgevaardigde deelnemers vanuit de bij de NDB aangesloten lidorganisaties de ultieme mogelijkheid zich, uiteindelijk, internationaal te meten. De winnaars van de heren, dames en jongens plaatsen zich direct voor de Zuiderduin Masters, het enige televisie ‘major’ toernooi in Nederland! Tevens ligt er voor de winnaars heren, dames, jongens en meisjes een ticket klaar voor de Winmau World Masters. De winnaar bij de aspiranten wordt tijdens de Zuiderduin Masters in de watten gelegd met een VIP arrangement voor drie personen.

 

Ieder jaar kunnen lidorganisaties van de Nederlandse Darts Bond via deze bond één of meerdere toernooi pakketten aanschaffen voor startbewijzen voor de Winmau World Masters en Zuiderduin Masters. Spelers en speelster moeten zich via een Play Off of Ranking, waaraan alle leden van de lidorganisatie kunnen deelnemen, plaatsen voor het eindtoernooi dat in hotel Zuiderduin gehouden wordt.

 

De Peelland Darts Bond wordt al jaren verwend met de inzet van het meest actieve dartscafé in die regio, de Oranjebar uit  Mariahout, die ook dit jaar weer bereid gevonden is een CLoD pakket aan te schaffen om zo 5 regionale spelers een kans te geven door deelname aan de Champions League of Darts 2013.

Zowel de organisatie als het bestuur van de PDB hopen dit jaar, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, dat niet alleen darters van Oranjebar teams een poging zullen wagen om zich te kwalificeren maar dat ook de darters van met name de overige Ere- en 1e Divisie een kans zullen wagen om deel te mogen nemen aan de Champions League of Darts 2013.

 

Vanaf januari 2013 zullen op verschillende dagen toernooien worden georganiseerd die meetellen voor de Ranking waarvan de beste heer, dame, junior, meisje en aspirant een deelnamebewijs ontvangen. Tevens is er nog een Wildcard voor de heren beschikbaar. Gestreefd wordt naar ca 12 toernooien die allen zullen worden gespeeld in de Oranjebar. Verdere informatie betreffende datums, toernooi format en puntentelling volgen zo spoedig mogelijk.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK