Super League Nederland: Speelronde 5 met in Mariahout 2 Oranjebar koplopers aan de oche

Zaterdag Super League Nederland speelronde 5 met om 13:00 uur thuiswedstrijd in Oranjebar Mariahout voor koplopers Oranjebar SLN 2 en Oranjebar SLN 3;

 

Oranjebar 1: Oranjebar 1 staat voor de opdracht om hun eerste wedstrijd van dit seizoen te winnen en moeten dit bewerkstelligen tegen de huidige koploper Havenzicht 1 dat herboren lijkt en ongeslagen aan kop staat. Hopelijk kan Peerke beschikken over voldoende spelers nu alle overige (Inter)nationale verplichtingen achterwege zijn. De knaller in de hoofdklasse wordt deze week gespeeld in het oosten van het land waar titelkandidaat Kjelvik het op moet nemen tegen de boven verwachting presterende promovendus The Switch DSWN Den Haag. Nummer 4, L&L Nederhemert 1, kan thuis het legsaldo opvijzelen in de wedstrijd tegen Cafe de Schot 1 en Café de Oale Jan mag het in Apeldoorn opnemen tegen Vrijbuiter Cashino 1 dat na een stroef begin de gjuiste weg lijkt te hebben gevonden.

 

Oranjebar 2: Nico Thissen en Theo Bekkers moeten het met hun team Oranjebar 2 thuis opnemen tegen middenmoter Red Alert Bet Kolen. Om de leidende positie te handhaven zal er moeten worden gewonnen dus zal de beuk er in gaan. Concurrent Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 moet op bezoek bij DAS Dongen dat afgelopen speelronde een steekje liet vallen en uit is op revanche. In Weert ontvangen de Fanatics tegenstander Koetshuis Reek dat inmiddels de eerst punten binnen heeft en HCM Dart Team Venlo kunnen hun borst nat maken tegen de Bojangles die tot nu toe ondermaats hebben gepresteerd. Als laatste een duel uit de onderste regionen waar Real Magic alles op alles zal zetten om zelf uit de problemen te raken tegen de Zwaantjes die bij verlies nog dieper in de put wegzakken.

 

Oranjebar 3:  De nummer 1, Oranjebar 3, mag het in Mariahout opnemen tegen de nummer 3, De Walrus uit Dordrecht en kunnen deze week tonen uit welk hout ze gesneden zijn. Indien de sterrenformatie weet te winnen wordt gaatje geslagen met de overige teams en blijft er mogelijk maar een achtervolger over. Medekoploper Mookies gaat voor de punten op bezoek bij hekkensluiter Pepersteeg Roelofarendsveen en zullen vermoedelijk geen punten laten liggen. De volgende serieuze wedstrijd is die tussen DC Ambiance St. Jansteen en Sonny’s Darts.nl, voor beide team geld dat zij kampioensaspiraties hebben dus hebben beide de winst hard nodig. Het overige programma bestaat uit de wedstrijden tussen ’t Pleintje en United in Stampersgat en Café de Schot 2 en Nelly’s Café in Zaandam.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK