Bekerfinale Peelland Dart Bond: Oranjebar Lions vs Sterkdarts d'n Zanzi

Woensdag dartspektakel in de Oranjebar Mariahout met de bekerfinale van de Peelland Dart Bond tussen de Oranjebar Lions en Sterkdarts d’n Zanzi.

 

Na vele jaren van bekerfinales tussen de Oranjebar Lions en eeuwige concurrent Steenberge Gamblers waarbij meestal meervoudig kampioen Oranjebar Lions aan het langste eind trok kan er dit jaar eindelijk een nieuwe finalist worden begroet die het moet opnemen tegen de ijzersterke en ervaren selectie van Peter van den Broek.

 

Het nieuwe team Sterkdarts d’n Zanzi met topdarters als Tony West, Joppe Bakens, Fred Burger, Mark van Haaren en Roger Janssen klopte in de competitie al aan de deur maar moest toch genoegen nemen met een vierde plaats. Er zal dit jaar echter geen sprake zijn van een walk-over door de Oranjebar. Het grootste deel van de selectie van John Sterk heeft namelijk meermaals geoefend in de Oranjebar door deelnames aan de Oranjebar Super Ranking  en wil zeker niet als kanonnenvoer dienen voor de Oranjebar sterren Benito v.d. Pas, Willy v.d. Wiel, Braulio Roncero, Davy van der Zande, Geert de Vos, Tony Martinez en  Joey ten Berge waaruit captain Peter van den Broek kan kiezen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK