Oranjebar Super Ranking Ranking 11; Braulio Roncero ouderwets goed in finale

Oranjebar Super Ranking 11; Braulio Roncero heerst als vanouds en pak dagzege ten koste van Wouter Vaes.

 

Kwalificatieavond vier van de OSR-11 kende een goede opkomst met 20 deelnemers. Kennelijk was het voor een aantal spelers de aangewezen gelegenheid om nog wat extra trainingsarbeid te verrichten met oog op de start van de TOP Players Competition aanstaande donderdag.

 

In de groepsfase moesten een flink aantal spelers tegen hun zin afhaken omdat ze niet aan hun eigen verwachting hadden voldaan. Dit gold niet voor Ruud Kuitelaar die zich samen met Hermie van Orsouw, Arno Louwers, Dennis Klamer, Ruud Kuijten,Wouter Vaes, Oswin Streden en Braulio Roncero wist te plaatsen voor de laatste acht.

 

In de kwartfinales waren het vervolgens Hermie, Braulio, Wouter en “local hero” Dennis Klamer die hun partij wisten te winnen en zich plaatsten voor de halve finales. Iedereen die vooraf had gedacht dat de halve finale partijen, Braulio Roncero vs Hermie van Orsouw en Wouter Vaes vs Dennis Klamer, het nodige vuurwerk zou opleveren kwam bedrogen uit. Eerst was het Braulio die met 4-0 afrekende met Hermie en daarna dee Wouter hetzelfde met Dennis. Ook hier dus een 4-0 uitslag op het bord en was het enige interessante gegeven dat beide halve finales in een ‘Whitewass’, eindigde.

 

Intussen rees wel de vraag hoe het toch mogelijk is dat de man met de bijnamen oude sluwe vos, het zwarte schaap, Spaanse Hollander, Braulio Roncero iedere keer weer in staat is om geweldige prestaties te lever aan de oche. Waarschijnlijk heeft het te maken met een lekker Spaans zonnetje, een Spaans biertje en een beetje Spaanse rust waarvan Braulio een paar keer per jaar geniet.

Genieten is dan ook het toverwoord en dat deed Braulio in tegenstelling tot tegenstander Wouter in de finale zeker. Leg na leg wist hij zijn jonge tegenstander af te pakken en ondanks goede tegenstand van Wouter was het Braulio Roncero die met een 5-2 zege de finale naar zich toetrok en de zoveelste toernooiwinst op zijn naam schreef.

 

Voor de statistieken kan nog worden gemeld dat er 19 maximum scores werden gegooid waarin Runner Up Wouter Vaes met 6 stuks het grootste 4×180 aandeel had.

 

Uitslag van speeldag 4: 1. Braulio Roncero 2. Wouter Vaes 3. Dennis Klamer en Hermie van Orsouw.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 27 mei 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK