7x Oranjebar op Scottish Open 2015

Dit weekend staat de Scottish Open 2015 als belangrijkste internationale toernooi op de kalender.Vanzelfsprekend zullen verschillende Oranjebar spelers deelnemen in hun strijd om kwalificatiepunten.

 

Dit weekend zullen maar liefst zeven spelers van de Oranjebar hun uiterste best doen om punten te vergaren voor de BDO Invitation Table in verband met kwalificatie voor diverse televisietoernooien en de Lakeside World Pro Championships.

 

Zes heren en een dame zullen op vrijdag de dertiende afreizen naar het Schotse Renfrew waar de Scottish Open 2015 zal worden afgewerkt in. als enige toernooi ter wereld, 2 speelsessies en een finaledag. Tijdens de 1e sessie van het singletoernooi zullen bij de heren Peter van den Broek, Willem Mandigers en Geert de Vos in actie komen evenals Anneke Kuijten bij de dames. In sessie 2 zijn vervolgens Patrick Morelissen, Michel van de Horst en Davy van der Zande aan de beurt. Voor allen geldt dat de sheetfinale moet worden gewonnen om op zondag te mogen terugkomen voor de finaledag.

 

Ook aan het koppeltoernooi wordt deelgenomen door de Oranjebar spelers. Peter gaat het samen met Geert proberen en Patrick vormt dit maal een koppel met Willem. Michel gaat samen met Davy aan de slag en Anneke  vormt met de Deense Anne-Louise Peters een dameskoppel.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK