Oranjebar Super Ranking 14; Roel Donkers wint spannende finale tegen Oswin Streden

Tweede kwalificatiedag Oranjebar Super Ranking 14 levert winst op voor Roel Donkers in finale tegen Oswin Streden.

 

Op de tweede kwalificatie dag van de OSR 14 waren net als afgelopen week een 16-tal deelnemers afgekomen. De combinatie van een goede training en een gezellig dartevenement blijft een goed alternatief voor het thuis op de bank zitten. Hoewel het aantal deelnemers niet bijzonder was, mede dankzij competitieverplichtingen van een flink aantal vaste bezoekers, waren er weer verscheidene mooie partijen te volgen.

 

Uit de groepsfase bleven deze week Bjorn Brans, Arno Louwers, Roel Donkers, Bobby Biemans, Kevin Verbakel, Yoeri Duijster, Oswin Streden en de winnaar van de 1e kwalificatie dag Wouter Vaes, over die tot elkaar waren veroordeeld om te bepalen welke vier spelers de halve finale zouden spelen.

 

De kwartfinales leverden een overwinning op voor Wouter, Oswin, Bobby en Roel. In de hierna volgende halve finales tussen Roel en Wouter gevolgd door Oswin en Bobby was er weinig bijzonders te melden, simpelweg omdat het verschil tussen de spelers deze avond te groot was. Beide wedstrijden eindigde in een 4-1 zege voor de winnaars.

 

In de finale zou een heel ander beeld ontstaan. Roel Donkers en Oswin Streden wensten elkaar niets toe te geven waardoor de wedstrijd lang gelijk op ging. Het werd uiteindelijk 4-4 en de laatste leg moest dus de beslissing brengen in deze spannende finale. Roel Donkers wist het beste met de spanning om te gaan en trok dan ook aan het langste eind zodat hij weer een toernooiwinst op zijn palmares kan bijschrijven. Oswin Streden deed weer goede zaken en koesterde de punten waardoor hij stijgt naar een tweede plaats achter lijstaanvoerder Wouter Vaes.

 

Uitslag kwalificatie dag 2; 1. Roel Donkers 2. Oswin Streden 3. Bobby Biemans en Wouter Vaes.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 14 wordt in verband met het Carnaval over twee weken gespeeld op dinsdag 24 februari 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK