Scottish Open 2015 zonder echte successen voor Oranjebar deelnemers

Davy van der Zande met 17e verantwoordelijk voor beste resultaat van de 7 Oranjebar deelnemers tijdens het Scottish Open 2015 .

 

Afgelopen weekend namen maar liefst zeven spelers van de Oranjebar deel aan het Scottish Open 2015 in Schotse Renfrew nabij Glasgow. Helaas konden er geen potten worden gebroken en moest er genoegen worden genomen met een 17e plaats in het single evenement.

 

Vrijdagavond kwam Anneke Kuijten in het Triple Mix toernooi nog tot de laatste 16. Op zaterdag tijdens de dames singles wist zij slechts slecht tot een 33e plaats te komen. Bij de heren singles waar met een sheet van 2048 spelers werd begonnen ging het ook niet geweldig; Michel van der Horst laatste 512 (3e ronde) – Peter van den Broek en Willem Mandigers laatste 1024 (2e ronde) – Geert de Vos laatste 256 – Patrick Morelissen laatste 128 en het beste Oranjebar resultaat deze keer Davy van der Zande met een  17e plaats.

 

Dan moest het zondag dus maar in de koppels gebeuren zoals ook in Roemenië was gelukt. Helaas mocht het niet zo zijn. In de eerste ronde sneuvelde het koppel Geert de Vos/Peter van den Broek al waarna Davy van der Zande/Michel van der Horst in de 2e ronde onderuit gingen. Alle ogen waren nu gericht op de verrichtingen van het koppel Willem Mandigers/Patrick Morelissen die echter in de 3e ronde net te kort kwamen waarmee alle Oranjebar heren uit het toernooi lagen. In het dames koppeltoernooi kon Anneke Kuijten met haar koppelmaat Ann-Louise Peters ook niet voor een feeststemming zorgen. Het koppel verloor in de eerste ronde van moeder en dochter Lorraine Winstanley/Josie Paterson.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK