3e NL-Team Q en 6e Road-2-CloD kwalificatiedag zijn gespeeld; Oswin Streden slaat toe

De kwalificatie rankings om de Peeland Dart Bond te vertegenwoordigen op diverse dartevenementen zijn in de laatste fase aangeland. Oswin Streden stelt zich serieus kandidaat voor winnen deelnamebewijzen.


Afgelopen zaterdag werd alweer de zesde van in totaal negen kwalificatiedagen gespeeld van de Road-2-CLoD 2017 ranking en tegelijkertijd werd ook de derde van in totaal vier NL-Q kwalificatiedagen afgewerkt. De geïnteresseerde bij  de PDB aangesloten dartspelers/speelsters moesten dus weer aan de bak in Mariahout.

 

Deze dag was de opkomst niet de grootste en konden een aantal diehards die wel aanwezig waren dus profiteren. Good Old Oswin Streden was degene die de beste zaken deed deze avond en zich door zijn behaalde resultaat bij de favorieten voor de eindzege weet. Met nog 3 kwalificatiedagen voor een CLoD-deelnamebewijs voor de boeg wordt het erg spannend aan de top van het klassement waar slechts twee tickets klaar liggen voor de heren en een voor de dames. Ook het deelnemen aan de selectiedag voor het Nederlands Team staat op het spel en hier staat nog 1 kwalificatiedag voor op het programma.

 

Aankomend weekend, op 13 mei, staat in Mariahout de zevende kwalificatiedag voor deelname aan de Champions League of Darts op het programma. Het kwalificatietoernooi zal om 20:00 beginnen. Op zaterdag 20 mei wordt vervolgens kwalificatiedag acht gespeeld.

 

Op zaterdag 27 mei wordt een dubbel programma gespeeld met kwalificatiedag 9  voor de CLoD deelnamebewijzen en kwalificatiedag 4 voor de NL-selectiedag deelnamebewijzen waarna beide kwalificatietoernooien zijn afgelopen.

 

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK