SLN Oranjebar 1 KAMPIOEN van de Hoofdklasse Super League Nederland '16-'17

Kampioensbeker Hoofdklasse Super League Nederland weer terug in de Oranjebar Mariahout. Belgisch-Nederlandse selectie van Oranjebar 1 zijn de besten van het seizoen 2016-2017.

 

Afgelopen middag (zaterdag) werd Oranjebar 1 voor de zesde keer kampioen van de hoofdklasse Super League. Van 2007 t/m 2012 heerste het team van captain Peter van den Broek al eerder door vijf keer op rij de titel te pakken. De afgelopen vier jaar moesten de mannen uit Mariahout de titel aan Kjelvik/Dibo laten, maar dit seizoen pakten ze het kampioenschap terug.

 

Oranjebar 1 begon wat weifelend aan het seizoen. Na een overwinning op de Fanatics werd er in speelronde twee verloren van Xtreme Sport. Na drie speelronden stond Oranjebar 1 op een vijfde plaats, maar na winst op de regerend kampioen DiboDarts begon het te lopen. Er werden maar liefst elf overwinning op rij geboekt en na de klinkende 9-1 zege van afgelopen zaterdag op Tapperij Teun is het niet meer in te halen door de concurrentie.

 

De selectie bestond dit jaar uit Peter van den Broek (captain), Davy van Baelen, Andy Baetens, Patrick Morelissen, Sven Verdonck, Davy van der Zande, Joey ten Berge, Cedric Waegemans, Geert de Vos en Jermaine Wattimena.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK