Super League Nederland ’16-’17; Oranjebar 1 kampioen, Oranjebar 2 blijft ook winnen

Oranjebar 1 vroegtijdig kampioen en Oranjebar 2 weet opnieuw te winnen waardoor er dubbel feest wordt gevierd in Mariahout.

 

Afgelopen zaterdag werd speelweek 15 van de Super League Nederland gespeeld en vielen er zelfs een aantal beslissingen te verwachten.

 

Hoofdklasse

Omdat Oranjebar 1 in eigen huis Tapperij Teun versloeg (9-1) en DiboDarts verloor van Gouden Regen Bar Sterkdarts 2 (4-6) is Oranjebar 1 kampioen van de hoofdklasse geworden. Xtreme Sport nam de tweede plaats over van DiboDarts door DKE RW Repair te verslaan met 7-3. De Fanatics uit Weert hield hoop op lijfsbehoud in leven door Bosgenoegen met 6-4 te verslaan. Met nog twee wedstrijden te spelen voor deze teams zal het gaan tussen Tapperij Teun, de Fanatics en Gouden Regen Bar Sterkdarts 2. Slecht één van deze drie teams speelt kan zich veilig spelen.

 

Overgangsklasse B
In een volgepakte Oranjebar zagen de toeschouwers niet alleen Oranjebar 1 kampioen worden maar ook Oranjebar 2 een spannende wedstrijd tegen Dart Team Venlo spelen die  tot het gaatje ging. Uiteindelijk versloeg Barry Zander namens Oranjebar 2 in een spannende solo Dave Proosten van Dart Team Venlo met 4-3 en hij zorgde daarmee voor een 6-4 zege voor Oranjebar 2. Het verschil tussen de Zwaantjes en Café Kafé blijft vijf punten want beide teams verloren wederom geen punt. De Zwaantjes versloegen Oranjestad United met 6-4 en Café Kafé won met 8-2 van Hemeco. Tenslotte haalde Café Modern de zege binnen tegen Real Magic: 7-3.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK