Zondag 20 februari opnieuw kans op hoofdprijs van €200,= tijdens H&S-Oranjebar darttoernooi

Op Zondag 20 februari zal er in de Oranjebar opnieuw een darttoernooi worden gespeeld. Wederom zal naast de Hoofdprijs van €200,= al het inschrijfgeld als prijzengeld worden uitgekeerd. Een en ander wordt mogelijk gemaakt door H&S Betonwaren, de Oranjebar en DartConnect.

 

Na het succes van het H&S-Oranjebar darttoernooi wat live werd gestreamd via DartConnect op 06 februari jongstleden is besloten opnieuw een dartevenement te organiseren en wel op zonsag 20 februari aanstaande. Op dit moment zijn de RVIM maatregelen nog van toepassing zodat het maximaal aantal deelnemers is vastgesteld op 30 spelers.

 

Er zijn voldoende redenen om aan dit toernooi deel te nemen want naast een gegarandeerde 1e prijs van €200,= zal er gedurende de middag ook volop amusement worden geboden en zal ook het inschrijfgeld van de maximaal 30 deelnemers als prijzengeld worden verdeeld. De wedstrijdleiding van het H&S-Oranjebar toernooi zal wederom in handen zijn van SteenDarts waardoor er begonnen zal worden met het spelen in poules waarna er een winnaarsronde en een verliezersronde zal worden gespeeld met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

Het H&S-Oranjebar darttoernooi zal ook dit keer live te volgen zijn via TV.DARTCONNECT.COM .

 

De Oranjebar in Mariahout blijft dus, naast haar eigen spelers, ook de liefhebbers uit de rest van Nederland, België en Duitsland de gelegenheid te bieden om zoveel mogelijk te trainen en te spelen zodat men zich in vorm kan houden in een gezellige dartomgeving.

 

De inschrijving voor het toernooi van zondag 20 februari 2022 kan tot op de dag zelf tot 12:45 uur in de bar of via een WhatsApp bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42 . Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 13:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 19:00 uur.

Inmiddels is het aantal voorinschrijvingen opgelopen tot 22;

Peter van den Broek  Lars Moinat 
Dennis van der Steen Danique Stroek 
Wesley van Trijp  Tim Pennings 
Berry Van Maren  Kestutis Bulota 
Erik van Manen  Jeroen Van Peeren 
Davy van der Zande  Casper Meskers 
Youri Dirks  Jeremy Brandenburg 
Tonny Veenhof  John Wouters 
Gino Vos  Marijn Verhagen 
Roland Stokmans  Jeroen Mioch 
Natasja van der Steen  Remco Pluym 

 

Conform de door het RVIM en Stichting Horeca opgelegde regels kunnen deelnemers en eventuele liefhebbers bij de Oranjebar genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK