Oranjebar en H&S Betonwaren brengen vervolg Road to PDC Q-School rankingevent

Na het succes van afgelopen jaar met als resultaat de winst van een PDC Tourkaart door Tony Martinez organiseert de Oranjebar in samenwerking met H&S Betonwaren opnieuw de Road to PDC Q-School ranking. Voor de PDC Q-School 2023 zijn er dit keer 3 deelnamebewijzen inclusief verblijf te winnen.

 

Dat de sport darts nog steeds populair is en veel (aankomende) dartspelers er van dromen om hun geluk te beproeven in de PDC toernooien is afgelopen jaar wel gebleken tijden het Road to PDC Q-school 2022 event. Vele talentvolle spelers zien door de kosten en het ontbreken van sponsoren of andere voldoende financiële middelen geen kans om zelfs maar aan de deur te kloppen om professional te worden en toe te treden tot de dartelite die van hun hobby hun beroep weten te maken.

 

H&S Betonwaren, sponsor van o.a PDC-speler Jelle Klaasen, heeft in samenwerking met de Oranjebar opnieuw het plan opgevat om dartspelers te helpen in hun zoektocht naar dartsucces. Dit keer niet voor twee maar voor DRIE dartspelers (M/V). Vanzelfsprekend zullen de kandidaten hier wel wat voor moeten doen. Via winst in een van de twee ranking cyclussen of de finaledag zullen de in totaal drie winnaars een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2023 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten kunnen bemachtigen. Meer informatie is o.a. HIER of te volgen op de Oranjebar website of verwijzen wij naar de flyer.

 

De eerste ranking cyclus zal worden gespeeld in de periode maart t/m juli 2022 waaruit 1 winnaar tevoorschijn zal komen die dus een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2023 inclusief zijn/haar verblijfkosten verdient. De eerstvolgende zestien van de rankinglijst plaatsen zich voor de finaledag.
De tweede ranking cyclus zal worden gespeeld in de periode september t/m december 2022 waaruit ook 1 winnaar tevoorschijn zal komen die dus eveneens een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2023 inclusief zijn/haar verblijfkosten verdient. Ook hier plaatsen de eerstvolgende zestien van de rankinglijst zich voor de finaledag.
Op zaterdag 17 december 2023 zal dan de finaledag worden gespeeld met 32 gekwalificeerden. De winnaar van deze dag zal het derde beschikbare deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2023 inclusief zijn/haar verblijfkosten ontvangen.

 

Meer informatie over verdere dart evenementen die georganiseerd gaan worden in, om en met de Oranjebar zal regelmatig worden gepubliceerd op de Oranjebar website. Hou deze dan ook goed in de gaten zodat je op de hoogte kunt blijven van alle actuele evenementen, party’s en overige zaken die in de beste dartlocatie c.q. het leukste feestcafé plaatsvinden.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK