Zomerse Dart Woensdag brengt toernooiwinst voor Kevin Verbakel

Kevin Verbakel de beste tijdens Zomerse Dart Woensdag, Patrick van Hoof eindigt als Runner Up.Verliezersronde prooi voor Jos Rovers.

 

Met 20 deelnemers was de Zomerse Dart Woensdag de Oranjebar Super Ranking de baas deze week. Het wekelijks dartevenement dat gedurende de zomermaanden in de Oranjebar te Mariahout wordt neemt nog steeds in populariteit toe. Dat blijkt ook uit de grote diversiteit van de deelnemende darters die kennelijk geen onderscheidt (meer) maken in het aanwezige niveau maar slecht een gezellig potje willen darten.

 

Wat te denken van de winnaarsronde waarin Patrick van Hoof en Chiel van de Heuvel deel uitmaakten van de top vier en bijvoorbeeld Oswin Streden en Antoon Donkers verwezen werden naar een plek bij de laatste acht. Of de verliezersronde waar Jos Rovers en John Verkampen de finalisten waren en frequente deelnemers aan de OSR zoals Gerard de Jong, Erik van Engeland en Wesley Slegers achter zich lieten. Ook de dames zijn tijdens de  Zomerse Dart Woensdag altijd goed vertegenwoordigd; Mieke van de Broek behaalde een vijfde plaats in de winnaarsronde en Annemarie van Kaathoven behaalde hetzelfde resultaat in de verliezersronde.

 

Uitslagen WR

1e plaats Kevin Verbakel
Runner Up Patrick van Hoof
3e plaats Johnny Vos
Chiel van de Heuvel
5e plaats Mieke van de Broek
Robert Rovers
Oswin Streden
Antoon Donkers

 

Uitslagen VR

1e plaats Jos Rovers
Runner Up John Verkampen
3e plaats Erik van Engeland
Gerard de Jong
Wesley van Hout
Wesley Slegers
Annemarie van Kaathoven
Antonie

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK