Top Players Competition 2015; Het spel gaat weer beginnen

Donderdag 20 augustus is het zover; 60 derde ronde wedstrijden zullen beslissing brengen voor al of niet doorgaan van 16 spelers naar volgende fase.

 

Na enkele weken van hun vakantie te hebben genoten zullen de 24 nog in de TOP Players Competition actieve spelers aanstaande donderdag aan de bak moeten om te overleven naar de volgende ronde. In de eerste twee rondes is het zogenaamde kaf van het koren gescheiden en nu is er ook geen mogelijkheid meer voor de spelers om zich te verstoppen.

 

Ook zijn er geen herkansingen om een slecht dag te overleven want alle wedstrijden uit de derde ronde zullen donderdag worden gespeeld. Dit betekent dat iedere speler 5 wedstrijden voor zijn kiezen krijgt en relatief weinig rust tussen de wedstrijden heeft. De organisatie denkt dan ook dat er een slachtveld zal ontstaan waarbij een aantal verrassende resultaten te noteren zullen zijn. Dit betekent dus spektakel en een avond vol uitdagingen voor de toeschouwers.

 

De groepen zien er als volgt uit;

GROEP A3 GROEP B3 GROEP C3 GROEP D3
Patrick Morelissen Mark v Haaren Davy vd Zande Willem Mandigers
Yoeri Duijster Ron Meulenkamp Braulio Roncero Rick Veugelers
Dennis Klamer Michel vd Horst Nico Thissen Barry Zander
Bjorn Brans Roel Donkers Wouter Vaes Kevin Verbakel
Hermie v Orsouw Javanico Jansen Mark Brouwers Wim Donkers
Johnny Vos Jeffrey Brands Ed vd Aa Ruud Tuijtelaars

 

Slechts vier spelers uit iedere groep zullen het toernooi mogen vervolgen en kans blijven maken op aanzienlijke geldprijzen. De afvallers van de derde ronde gaan ook niet met lege handen naar huis want zij hebben inmiddels twee rondes overleeft en zullen tijdens de finaledag daarvoor beloond worden met het door hen verdiende prijzengeld.

 

De wedstrijden zullen donderdag 20 augustus beginnen om 20.00 uur en er zal gespeeld worden op 4 banen. Er wordt aangeraden op tijd aanwezig te zijn zodat iedereen een goede plaats kan vinden om de wedstrijden te zien.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK