Zaterdag 16 januari aanstaande; Money in = Money out dart toernooi

DARTS; Voor ieder wat wils! Oranjebar Mariahout start extra dartimpuls met Money in = Money out dart toernooi op de zaterdag  avond.

 

Na alle goede prestaties van de Nederlandse dartspelers op de beide wereldkampioenschappen neemt de dartsport in populariteit toe en willen steeds meer mensen wel eens proberen een pijltje te gooien. En dat tezamen met de beoefenaars die ook graag een extra avondje darts spelen is de aanleiding voor de Oranjebar in Mariahout om te starten met een regelmatig terugkerend Money in = Money out darttoernooi.

 

Een avondje uit waarbij gezelligheid gecombineerd kan worden met een potje darts waar zowel nieuwkomers, beginners als gevorderden van harte welkom zijn in een van de bekendste dart cafés van Nederland, de Oranjebar in Mariahout.

 

Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt slechts €5,= per persoon en het totale inschrijfgeld word verdeeld tussen de nummers 1 t/m 4 van de avond waarbij de organisatie een 1e prijs van minimaal €50,= garandeert.

 

Iedereen is aanstaande zaterdag van harte welkom. De Oranjebar is geopend vanaf 19:00 uur en het darttoernooi begint om 20:30 uur. Inschrijven kan ter plaatse aan de bar.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK