Wisselende Oranjebar resultaten bij Denmark Open, Estland Open en Denmark Masters

Oranjebar spelers kunnen niet domineren tijdens internationaal dartweekend. Barry Zander met 3e plaats in Open Estland, Gian van Veen met 3e plaats en Wouter Vaes met 5e plaats in Denmark Open het meest succesvol.

 

Afgelopen weekend werden maar liefst twee internationale dartevenementen gespeeld. In Estland stond de Estonian Open op het programma waar we Barry Zander en Davy van de Zande aan de oche zagen verschijnen. Voor Davy eindigde het toernooi bij de laatste zestien zodat hij op een gedeelde 9e plaats eindigde, Barry Zander wist door te dringen tot de halve finale waarin hij zijn meerdere moest erkennen in de later winnaar en hij dus een 3e plaats op zijn palmares kon bijschrijven.

 

In Denemarken werden twee dartevenementen gespeeld; zaterdag stonden Peter van den Broek, Geert de Vos, Rick Veugelers, Willem Mandigers, Wouter Vaes bij de heren, Gian van Veen bij de junioren en Anneke Kuijten en Tharsissia Werinussa bij de dames als deelnemers genoteerd. De beste resultaten werden geboekt door Gian van Veen met een 3e plaats, Wouter Vaes met een 5e plaats en Geert de Vos met een 17e plaats.

 

Op zondag stond dezelfde spelersgroep klaar voor een herkansing bij de Denmark Masters. Het ging deze dag allemaal een beetje stroever en de beste resultaten bleven bepaerkt tot een 5e plaats voor Gian van Veen en opnieuw een 17e plaats voor Geert de Vos.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK