Oranjebar Super Ranking #18; Gino Vos niet te stoppen

Oranjebar Super Ranking 18 speeldag 10; Derde dagzege op rij voor Gino Vos. Roger Janssen Runner-Up. Hermie van Orsouw wint verliezersronde.

 

Het zijn weer drukke weken voor de dartspelers in de maanden mei en juni met het afsluiten van diverse competities in Nederland en een volle internationale agenda. Toch waren er weer twintig spelers die een gaatje vonden om deel te nemen aan de tiende kwalificatiedag van de OSR_18 om een plaats op de finaledag veilig te stellen.

 

De groepsfase werd overleefd door Oswin Streden, Roel Donkers, Niels Jansen, Daan Groen, Gino Vos, Gian van Veen, Roger Janssen en de man met de hoogste finish van de avond (156) Ruud Tuijtelaars. Van deze acht spelers bleven vervolgens Gino, Oswin, Roger en Roel over om de halve finales te gaan spelen.

 

Een halve finale wedstrijd tussen Gino Vos en Oswin Streden met als uitslag 4-2 voor Gino en een halve finale wedstrijd tussen Roger Janssen en Roel Donkers die eindigde in een 4-1 overwinning voor Roger werden vervolgens gespeeld zodat de finalekandidaten daarmee bekend waren.

 

De verliezersronde werd gedomineerd door Leon Kellenaars, Hermie van Orsouw, Jan Geven en Bjorn Brans. In de halve finale was Jan met 3-2 te sterk voor Leon en wist Hermie met dezelfde cijfers Bjorn aan de kant te zetten. De aansluitend gespeelde finale eindigde in een )-4 overwinning voor Hermie die hiermee de troostprijs voor de neus van Jan wegkaapte.

 

De derde finale op rij voor Gino Vos weerhield de man uit Oss niet om opnieuw zijn tegenstander, in dit geval Roger Janssen, te declasseren. Na in op de achtste kwalificatiedag met 5-1 en op de negende kwalificatiedag met 5-0 te hebben gewonnen werd het nu opnieuw een 5-1 zege voor Gino. Na de finale kon ook worden vastgesteld dat het winnende getal voor de Mysterie Box (147) niet gefinished was. Volgende week zal de box gevuld zijn tot het maximale bedrag van €250,= wat alleen al reden kan zijn om mee te doen aan de Oranjebar Super Ranking.

 

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Gino Vos 2. Roger Janssen 3. Oswin Streden en Roel Donkers.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 18 wordt gespeeld op dinsdag 10 mei 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK