Winmau World Masters 2018 met slechts 6 Oranjebar deelnemers

Vertegenwoordiging van Oranjebar spelers tijdens Winmau World Masters 2018 bestaat uit vier heren en twee junioren.

 

Waren er in het verleden altijd een flink aantal Oranjebar spelers terug te vinden in het deelnemersveld van het toernooi der toernooien, de Winmau World Masters, zo niet in de 45e editie van dit evenement. Slechts een viertal heren waaronder vanzelfsprekend de consequent harde werkers Willem Mandigers en Wouter Vaes die dit jaar wederom op alle belangrijke BDO gerelateerde evenementen zijn terug te vinden. Zij krijgen gezelschap van Yoeri Duijster en de Belgische Jeffrey van Egdom. Bij de junioren vinden we de debuterende Gian van Veen terug in het deelnemersveld die als bonus ook deel mag nemen aan de Lakeside Kwalificaties evnals Levi Frauenfelder.

 

Daarmee zijn alle spelers vermeld waarbij gelijk de vraag gesteld kan worden waarom spelers als bijvoorbeeld Davy van der Zande, Andy Baetens en Sven Verdonck ontbreken. Bij de dames is er dit jaar geen Oranjebar speelster aanwezig waardoor vaste deelneemsters als de Belgische Kathy Geeraerts en ex-international Annekeo Kuijten ontbreken evenals Lincy Gloudemans die vorig jaar nog haar debuut maakte op dit toernooi.

 

Hopelijk kunnen de Oranjebar spelers die er dit jaar wel bij zijn goede resultaten halen of misschien wel voor een verrassing zorgen waardoor een aantal collega darters van de Oranjebar gemotiveerd raken om zich komend jaar te kwalificeren.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK