Oranjebar Super Ranking #27; Jermaine Wattimena de sterkste tijdens finaledag

Finaledag Oranjebar Super Ranking 27 levert zege op voor Jermaine Wattimena na winst op Davy van der Zande.

 

Zestien finalisten voor de 27e OSR  finaledag stonden deze dinsdag aan de oche om te proberen een zo groot mogelijk deel van de €500,= prijzengeld te bemachtigen. Het werd weer een avond vol dartspektakel in het megagezellige dart café de Oranjebar in Mariahout.

 

Van het complete deelnemersveld bleven uiteindelijk Jermaine Wattimena en Davy van der Zande over om de finale te spelen waarmee dus bevestigd werd wie de sterkste twee spelers gedurende de gehele ranking cyclus waren. Weliswaar wisten Kevin Verbakel en Oswin Streden ook lang uitzicht te houden op een finaleplaat maar beide heren kwamen net te kort zodat een gedeelde derde plaats hun deel werd.

 

De finale leverde vervolgens de nodige sensationele momenten voor de aanwezige toeschouwers die werden getrakteerd op goede scores en fijne finishes. Met name Jermaine was goed op dreef en wist deze avond twaalf maximale scores te noteren. Dit nam niet weg dat Davy zich niet aan de kant liet schuiven en de nodige tegenstand wist te bieden. Het mocht echter niet baten want Jermaine wist de beslissende dubbel als eerste te gooien waarmee hij een 5-3 overwinning boekte.

 

Uitslag OSR 27 Finaledag;

Jermaine Wattimena Winnaar Dennis Knapen 9e plaats
Davy van der Zande Runner Up Peter van den Broek 9e plaats
Kevin Verbakel 3e plaats Lincy Gloudemans 9e plaats
Oswin Streden 3e plaats Erik van Engeland 9e plaats
Levi Frauenfelder 5e plaats Paul Hendrix 13e plaats
Leon Kellenaars 5e plaats Annemarie Linders 13e plaats
Marc Peeters 5e plaats Nicole Derx 13e plaats
Gian van Veen 5e plaats Ruud Tuijtelaars 13e plaats

 

Aanstaande dinsdag 02 oktober2018 wordt gestart met de eerste kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 28. Ook deze reeks zal weer bestaan uit 12 kwalificatiedagen waarna op 08 januari 2019 de beste zestien spelers, die minimaal vier kwalificatiedagen hebben gespeeld, weer aan de oche zullen verschijnen op de finaledag. De inschrijfkosten zijn gehandhaafd op € 6,= p.p. per deelname en kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur worden voldaan. Aanvang van de OSR toernooien is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK