Vandaag bij de Oranjebar de start van de FOX Sports Eredivisie Comeback

De FOX Sports Eredivisie Comeback dendert vandaag door met drie wedstrijden. Vanaf 14:30 uur tot 22:30 uur zijn we te volgen bij de Oranjebar in Mariahout. Het meest in het oog springende duel start om 17:30 uur in De Galgenwaard waar FC Utrecht in eigen huis AZ ontvangt.

 

Na de wedstrijd NAC – SC Heerenveen die begint om 14:30 uur schakelen we door naar naar De Galgenwaard. Daar gaan Pascal Kamperman en Arnold Bruggink voorbeschouwen op FC Utrecht tegen AZ. De Alkmaarders menen nog steeds recht te hebben op het directe Champions League-ticket van Ajax, maar vooralsnog lijkt het er op dat AZ op 25 of 26 augustus moet aantreden in de tweede voorronde van de Champions League.

 

De laatste ontmoeting van de dag is in het hoge noorden. Heracles Almelo gaat op bezoek bij FC Groningen. Alle liefhebbers hoopten op de rentree van Arjen Robben, maar daar zullen we nog even op moeten wachten. De 96-voudig international richt zich op het eerste competitieduel tegen PSV en de wedstrijd van vanavond komt in zijn voorbereidingsschema nog te vroeg.

 

Ondanks de afwezigheid van Robben zijn er namens ons wel drie zwaargewichten in Groningen. Milan van Dongen en Ronald de Boer helpen u de zaterdagavond door, en Hans Kraay junior verzorgt de interviews.

 

Alle wedstrijden zijn LIVE te zien op FOX Sports, bij de Oranjebar

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK