Oranjebar Super Ranking #33; kwalificatiedag 6 winst opnieuw naar Jermaine Wattimena

Jermaine Wattimena doorbreekt serie verschillende winnaars van dagzeges in 33e OSR kwalificatiereeks. Voor de 2e week op rij wint pakt hij opnieuw de dagzege, nu na winst op Yoeri Duijster. De troostprijs gaat deze week naar Jeroen van Peeren .

 

De kwalificatiereeks van de 33e Oranjebar Super Ranking is halverwege nadat afgelopen dinsdag kwalificatiedag 6 werd gespeeld. Er konden 23 deelnemers worden genoteerd die begonnen aan de jacht op misschien wel een zesde winnaar in evenveel kwalificatiedagen. Helaas voor een aantal van hen gebeurde dit niet en was Jermaine degene die het laatst lachte. Wat wel gebeurde was dat de Mysterie Box gesloten bleef daar de winnende finish van 152 niet werd uitgegooid.

 

De groepsfase bracht John Maesen, Youri Duijster, Mark Tabak, Marvin Massuger, Jermaine Wattimena, Mitchel Koster, Timo van den Elshout en Oswin Streden naar de kwartfinale waarin de wedstrijden werden beslist in het voordeel van Jermaine, Mark, Yoeri en Timo. De halve finales eindigden vervolgens beide in een 4-1 overwinning voor Jermaine en Yoeri.

 

Voor de overige spelers restte de strijd om de troostprijs. In dit toernooi bleven Jeroen van Peeren, Yoeri Dirks, Lincy Gloudemans en Bram van Leuten over in de halve finale. Lincy verloor hierin met 0-3 van Jeroen en Bram boekte hierin een nipte 3-2 overwinning op Yoeri waarna de z.g. kleine finale kon worden gespeeld. Het werd een eenzijdige finale die eindigde in een 4-0 whitewash winst voor Jeroen van Peeren die daardoor niet met lege handen naar huis ging.

 

In de aansluitend gespeelde finale voor de was er wel sprake van een wedstrijd. Beide heren die natuurlijk in het verleden al menige dagzege hadden geboekt gaven elkaar weinig toe. Toch zou de finale worden beslist voordat het maximale aantal legs waren gespeeld. Jermaine wist de break te plaatsen waarna de wedstrijd in zijn voordeel met 5-3 werd beslist en Yoeri ditmaal genoegen moest nemen met de punten die een Runner Up plaats opleveren. Jermaine was deze week ook volgens de statistieken het sterkste want naast vier 180-scores wist hij ook 161-121-114 en 104 te finishen.

 

Uitslag OSR#33 kwalificatie dag 6; 1. Jermaine Wattimena 2. Yoeri Duijster 3. Mark Tabak en Timo van den Elshout.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

Kwalificatiedag 7 van de Oranjebar Super Ranking 33 wordt gespeeld op dinsdag 11 augustus 2020. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK