van der Zande, Kuijten,Vaes en Warmerdam zullen PDB vertegenwoordigen tijdens NL-Team kwalificaties

Drie Oranjebar spelers hebben zich weten te plaatsen om namens de Peelland Dart Bond deel te nemen aan de NL-Team kwalificaties. Davy van der Zande, Wouter Vaes en Anneke Kuijten gaan op 2 juli voor plaats in Nederlandse selectie. 

 

Gisterenavond stond de vierde en laatste kwalificatiedag voor een deelnamebewijs aan de NL-Team kwalificaties op het programma in de Oranjebar Mariahout. De beste twee heren en beste twee dames van de ranking konden, mits zij ook voldeden aan de overige selectie criteria van de NDB, rekenen op een deelnamebewijs van de PDB om zichzelf en de Peelland Dart Bond tijdens de selectiedag op 2 juli aanstaande in de schijnwerper te spelen.

 

Bij de heren bleven Davy van der Zande (2e) en Wouter Vaes (12) als beste van de ranking over omdat de hoger geëindigde spelers niet aan de overige criteria die door de NDB zijn gesteld voldeden. Bij de dames kwam Anneke Kuijten als winnaar van de ranking tevoorschijn, zij krijgt gezelschap van Jeanine Warmerdam die de hoogst geplaatste dame was die ook aan alle criteria voldoet. Dit jaar dus een maximale afvaardiging van de PDB die hiermee vier kansen heeft om een international in de armen te sluiten.

 

Zowel de PDB als de organisatie van de Oranjebar wensen de spelers veel succes toe in hun strijd om een plaats in de Nederlandse Selectie.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK