Anneke Kuijten en Barry Zander kwalificeren zich voor deelname CLoD 2016

Extra Peelland Dart Bond kwalificatiedag voor deelname aan de Champions League of Darts 2016 levert winst en deelnamebewijs op voor Oranjebar spelers Anneke Kuijten en Barry Zander.

 

Afgelopen weekend stond bij de Peelland Dart Bond het extra kwalificatie toernooi voor een extra heren en een extra dames deelnamebewijs voor de CLoD 2016 op het programma. Dit extra evenement organiseert de PDB naast de bestaande kwalificatie ranking die in samenwerking met de Oranjebar wordt georganiseerd. Het evenement geeft de dartspelers van de PDB de kans om zich op een dag te kwalificeren in plaats van een meerdaagse ranking te moeten spelen en betekent voor de deelnemers dus “do or die” want er is geen herkansing.

 

Zowel bij de heren als bij de dames kwam er een winnaar uit de bus die tot de spelersgroep van de Oranjebar behoren. In Café-Zaal van de Burgt stonden  14  heren aan de oche en was het Barry Zander die als winnaar uit de finale kwam. Bij de dames waren drie dames die deze kans ter harte namen en was het Anneke Kuijten die het ticket wist te bemachtigen. Beide spelers stonden ook al hoog genoteerd in de PDB/Oranjebar CLoD kwalificatie Ranking maar zullen dankzij hun overwinning dit weekend uit de tussenstand worden verwijderd. Dit betekent voor de concurrentie dat hun kans om ook bij dit grandioze evenement aanwezig te zijn weer stijgt.
Wij wensen Anneke en Barry veel succes op zaterdag 3 september in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK