Uitslagen SLN speelronde 8; Oranjebar 2 en Oranjebar 3 pakken beide de winst

Uitslagen 8e speelronde van de Super League Nederland;  OB1 was vrij, OB2 door winst naar derde plaats en OB3 blijft koploper en vergroot voorsprong op achtervolgers.

 

Afgelopen zaterdag traden alle overgangsklassers aan voor alweer hun achtste wedstrijd van het seizoen. Koplopers The Legend Sneek 1, Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 en Oranjebar 3 bleken bestendig tegen de druk en wonnen beide hun wedstrijd.

 

Overgangsklasse B

Oranjebar 2 klom afgelopen zaterdag naar de derde plaats door een overwinning op de Zwaantjes: 8-2.  Koploper SterkDarts/Nederhemert 2 wist ook de op papier lastige wedstrijd tegen Red Alert met 7-3 te winnen en blijft gewoon lijstaanvoerder. Das Dongen is voorlopig het enige team dat echt bij kan blijven; DAS Dongen won met 6-4 bij Real Magic. Davyd Venken was de grote man bij de Fanatics. Met zeven keer 180 en een 136 finish leidde hij zijn team naar een 7-3 overwinning op Bojangles. Tenslotte pakte HCM Dart Team Venlo drie hele belangrijke punten bij Het Koetshuis in Reek dankzij een 6-4 zege.

 

Overgangsklasse C

Koploper Oranjebar 3 won met 8-2, maar werd in het begin van de wedstrijd tegen Nelly’s Café Obdam wel degelijk getest. Rob Radsma en Mark Oosterhuis (Nelly’s Café) wisten hun single te winnen tegen respectievelijk Ron Meulenkamp en Remon Hurrenbrink. Mede dankzij een succesvolle invalbeurt van Davy van der Zande waren dat de enigste twee punten van de mannen uit Obdam. Oranjbar 3 vergrootte zijn voorsprong op nummer twee DC Ambiance naar 5 punten. DC Ambiance kwam in de uitwedstrijd tegen De Schot 2 niet verder dan 5-5. De Walrus wist met 6-4 te winnen bij Sonny’s Darts en staat nu knap derde. Sportcafé de Mookies en ’t Pleintje Stampersgat hielden elkaar in Delft in evenwicht meteen 5-5 gelijkspel. Als laatste behaalde de Pepersteeg zijn eerste punten van het seizoen. Zij deden dit meteen in stijl door United met 10-0 te verslaan.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK