Uitslagen SLN speelronde 16; Oranjebar 3 laat punten liggen door gelijkspel

Uitslagen 16e speelronde van de Super League Nederland; OB3 vergeet te winnen en speelt gelijk. OB2 speelt niet maar behoud 4e plaats.

 

Overgangsklasse B

HCM Dart Team Venlo was met 7-3 te sterk voor Sterkdarts in Nederhemert. De Zwaantjes waren in eigen huis dichtbij een broodnodig punt, maar de winst ging toch naar DAS Dongen: 4-6. Omdat Bojangles met 6-4 van Red Alert verloor hebben De Zwaantjes nog een sprankje hoop om een promotie/degradatieduel te ontlopen. De Zwaantjes zullen wel hun laatste twee wedstrijden moeten winnen en Bojangles mag dan geen punten meer halen. Real Magic won ook weer eens een wedstrijd. Thuis werden de Fanatics met 6-4 verslagen doordat Henri van Es won van Wouter Vaes.

 

Overgangsklasse C

De Mookies wisten Oranje Bar 3 op 5-5 te houden in Delft en bezorgde de kampioen hiermee een kater. De Pepersteeg boekte een zeer belangrijke overwinning in de uitwedstrijd tegen de Schot 2. Door een 6-4 zege heeft de Pepersteeg een goede kans om directe degradatie te ontlopen. Omdat United met 6-4 verloor van de Walrus, staat United nu alleen onderaan met 3 punten achterstand op de Pepersteeg. Volgende week staan beide teams tegenover elkaar. Een knappe overwinning viel te noteren voor Nelly’s Café. Thuis waren zij met 7-3 te sterk voor de nummer twee DC Ambiance. Ook het Pleintje wist te winnen. Met 6-4 wonnen zij de uitwedstrijd tegen Sonny’s Darts/Dikke Maatjes.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK