Top Player Competitie 2014; deelnemers 3e ronde bekend

Tweede ronde TOP Player Competition ‘14 afgesloten; 16 spelers voor  3e ronde bekend. Team Dennis nieuwe sponsor voor 180 en HF klassement.

 

Op de donderdagen 17 en 24 juli zijn de laatste twee speeldagen van de tweede ronde van de TPC 2014 gespeeld. Tijdens deze avonden werd bekend welke spelers er doorstromen naar de derde ronde en welke spelers we terugzien op de finaledag wanneer zij hun verdiende prijzengeld kunnen incasseren.

 

Zoals eerder vermeld was het speelformat best of 5 sets, best of 3 legs en een aantal spelers bleek zich ten onrechte rijk te rekenen door alleen naar de gewonnen sets te kijken waardoor zij het belang van gewonnen legs onderschatten. Hierdoor werden een aantal van deze spelers uiteindelijk verassende uitgeschakeld en gingen anderen juist door. Alle uitslagen van de gespeelde wedstrijden zijn via deze link terug te vinden.

 

Een leuke bijkomstigheid was deze avond dat de eigenaar van Team Dennis, Dennis Gijsberts, zich garant stelde voor het te verdienen prijzengeld voor de hoogste finish en voor het meest gegooide maximum scores.

 

In het HF-klassement staan Willem Mandigers en Fred Burger genoteerd met een 170 finish waardoor de prijs op dit moment door twee spelers moet worden gedeeld in afwachting of een van de spelers die nog in het toernooi zitten de komende wedstrijden ook nog een 170 finish kunnen gooien. Het klassement voor de meeste 180-scores wordt nu aangevoerd door Michel van der Horst  met 18 stuks, direct gevolgd door Braulio Roncero met 17 stuks en Patrick Morelissen met 13 stuks.

 

Inmiddels zijn de 16 spelers die zich hebben weten te plaatsen voor de 3e ronde opnieuw verdeeld over 4 groepen van 4 spelers en zullen eerst gaan genieten van een vakantie waarna zij op 21 of 28 augustus hun groepswedstrijden gaan afwerken.

 

De groepsindelingen zijn als volgt:

GROEP 3A GROEP 3B GROEP 3C GROEP 3D
Braulio Roncero Ron Meulenkamp Patrick Morelissen Nico Thissen
Michel v/d Horst Corne v Mastrigt Jurgen Schats Arno Louwers
Mark Brouwers Roel Donkers Wilco Vermeulen Willem Mandigers
Harm Kuipers Bobby Biemans Hermie v Orsouw Wim Donkers

 

Meer informatie over de TOP Player Competition kunt u hier vinden.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK