Toernooiwinst voor Bobby Biemans in Money in = Money out op vrijdag

Money in=Money toernooi in Oranjebar gewonnen door Bobby Biemans, Nico Thissen Runner Up. Verliezersronde op naam van Erwin Spanjer.

 

Voor de tweede week op rij werd er op vrijdag een Money in = Money out toernooi georganiseerd in de Oranjebar. Ondanks de concurrentie van het Open Antwerpen kon er toch een leuke groep deelnemers worden begroet zodat er animo genoeg is om het toernooi ook volgende week plaats te laten vinden.

 

Vanwege de opkomst werd besloten om met een groepsfase te starten waarna vanaf de laatste acht een knock-out systeem zou worden gehanteerd. Voor de afvallers was bleef de verliezersronde over. Het waren Patrick van Hoof, Kevin Verbakel, Nico Thissen, Dennis Klamer, Erik van Engeland, Bobby Biemans, Paul Wellens en Hermie van Orsouw die zich in de winnaarsrond wisten te spelen. Van deze acht bleken Dennis, Hermie, Bobby en Nico deze keer de sterkste waardoor er volgens het schema een halve finale kwam tussen Bobby en Hermie (4-1 winst voor Bobby) en Nico tegen Dennis (4-0 winst voor Nico). Duidelijke uitslagen dus en de twee toppers van de avond konden de mouwen opstropen. Bobby Biemans lijkt echter na lange afwezigheid weer op zijn oude niveau te komen en Nico Thissen kon hier weinig tegen in brengen. Met een 5-3 zege pakte Bobby zijn eerste toernooizege sinds lange tijd en verdiende hiermee een leuk extraatje.

 

De finale van de verliezersronde werd gespeeld tussen Erwin Spanjer en Twan Vroenhoven. Een klinkende 3-0 zege van Erwin maakte hem winnaar van de verliezersronde wat als pleister op de wond kon worden beschouwd voor deze enthousiaste darter.

 

Komende week zullen er op woensdag een aantal oefenwedstrijden worden gespeeld in de Oranjebar en is er ook gelegenheid om te trainen voor een ieder die zich op komend seizoen wil voorbereiden.

Op vrijdag 22 augustus zal nogmaals een Money in = Money out toernooi worden georganiseerd. Inschrijven kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK