Michel van der Horst en Geert de Vos vertegenwoordigen Oranjebar op Zuiderduin Masters

Opnieuw 2 Oranjebar spelers naar Zuiderduin Masters. Michel van der Horst en Geert de Vos voor derde keer op rij zeker van deelname.

 

Sinds 2009 is de Oranjebar tot op heden ieder jaar vertegenwoordigt geweest op het enige televisie dart evenement dat Nederland kent, de Zuiderduin Masters. Dit evenement dat jaarlijks in het eerste weekend van december wordt gespeeld is de ideale kans voor, met name Nederlandse, dartspelers om ervaring op te doen met het spelen van darts terwijl de camera’s draaien. Dit in combinatie met een sterk internationaal deelnemersveld heeft voor een aantal dartspelers geleid tot een doorbraak naar de internationale top waarvan Wesley Harms tot nu toe het meest aansprekende voorbeeld is. Deze week hebben Michel van der Horst en Geert de Vos een uitnodiging mogen ontvangen voor de Zuiderduin Masters 2014.

 

Gedurende de afgelopen 5 jaar hebben diverse Oranjebar spelers gedebuteerd op de Zuiderduin Master waarvan hier een overzicht:
2009: Willy van de Wiel was de eerste Oranjebar speler die zijn debuut op de Zuiderduin Masters mocht maken. Helaas wist hij zich niet te plaatsen voor de kwartfinale.

2010; Dit jaar waren er zelf twee Oranjebar spelers die zich hadden weten te kwalificeren. Joey ten Berge mocht zijn debuut maken en Willy van de Wiel kon zich revancheren voor het afgelopen jaar. Jammer genoeg stranden beide in groepsfase.

2011: In het jubileum jaar van de Zuiderduin Masters dat voor de 10e keer georganiseerd werd waren er zelfs drie Oranjebar spelers te bewonderen. Willy van der Wiel, Joey ten Berge en benjamin Benito van de Pas die zijn eerste televisietoernooi mocht spelen.

2012: Dit jaar slechts een Oranjebar vertegenwoordiger. Benito van de Pas knokte voor wat hij waard was maar kon de kwartfinale niet bereiken. Het was ook het jaar waarin Michel van der Horst, toen nog geen Oranjebar speler, de 1e keer meedeed.

2013: Opnieuw drie Oranjebar spelers in het deelnemersveld. Voor Geert de Vos eindigde het avontuur in de groepsfase maar dit keer wisten Michel van der Horst en Benito van de Pas de kwartfinale te bereiken waar ze beide een internationale topper troffen die hen de weg naar een halve finale versperde.

2014; Michel van der Horst en Geert de Vos ontvangen een uitnodiging voor deelname. Misschien volgt er nog een verrassing als directeur Gerard Elderenbosch zou besluiten een Wildcard aan een Oranjebar speler toe te wijzen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK