Super League Nederland; Thuiswedstrijd levert beide Oranjebar teams overwinning op

Twee keer winst voor Oranjebar in tweede speelweek van de Super League Nederland ’17-’18. Oranjebar 1 behoudt koppositie.

 

 

Afgelopen zaterdag mochten de spelers uit de Super League Nederland voor de tweede keer dit seizoen aantreden. Hieronder vindt u een overzicht van de wedstrijden uit de klassen waarin een Oranjebar team uitkomt.

Hoofdklasse
Oranjebar 1 staat na twee wedstrijden op dezelfde plaats als waar ze vorig jaar eindigde. Na winst op Primadarts in de eerste speelweek werd er nu gewonnen van de Zwaantjes met 7-3. Ferry Beijleveld wist namens de Zwaantjes nog wel een 170-finish te gooien maaar op de overwinning van de mannen uit Mariahout was niets af te dingen. Ook DKE RW Repair en Xtreme Sport Tilburg staan op zes punten na twee wedstrijden. DKE RW Repair versloeg Prima Darts met 9-1 en Xtreme Sport Tilburg won van Bosgenoegen met 7-3. Een spannende wedstrijd in Weert tussen de Fanatics en Nitro Darts Sneek. Davyd Venken, goed voor 10 keer 180, versloeg Rick Hofstra in de laatste solopartij en dat betekende een 5-5 eindstand. Tenslotte wonnen de Pinkster Devils met 9-1 van Tapperij Teun.

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 was in hun thuiswedstrijd te sterk voor ’t Haspeltje; met 6-4 werd gewonnen van de gasten. Café Kafé Doetinchem gaat aan de leiding in overgangsklasse B. Met 9-1 werd de uitwedstrijd tegen de Dorpsherberg No Fear uit Olland gewonnen. Ook Hemeco-D’n Beer Rosmalen en Dart Team Venlo staan na twee wedstrijden op zes punten. Hemeco-D’n Beer Rosmalen won met 7-3 van Goudenregenbar 4. Ronald Balfoort wist namens het Haagse team de hoogst mogelijke finish te gooien. Dart Team Venlo versloeg Red Alert Bet Kolen met 7-3. Corne Brant stelde drie punten veilig voor Oranjestad na een beslissende solozege op Deniz Armut van Eetcafé Modern waardoor de eindscore 6-4 in het voordeel van Oranjestad was.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK